aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Απειθαρχία, αντιδράσεις και ένα «καράβι» που… βουλιάζει

Aνόρθωση: Απειθαρχία, αντιδράσεις και ένα «καράβι» που… βουλιάζει

Ο Γιούργκεν Στρέπελ στις δηλώσεις του μετά το τέλος της ήττας με 2-1 από την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανέδειξε την αγωνιστική απειθαρχία μερικών ποδοσφαιριστών της «Κυρίας»: «Κάποια παιδιά υπήρχε στιγμή που έκαναν πράγματα που δεν έπρεπε να κάνουν. Για παράδειγμα ο Κατσαράβα έπρεπε να μείνει μπροστά και να δημιουργήσει προβλήματα και όχι να πηγαίνει στα φτερά. Ο Μπέκα δεν έκανε αυτά που ήθελα γι αυτό και έβαλα στην θέση του τον Κατσιαράβα», ανέφερε ο Ολλανδός.

Η Ανόρθωση δεν παρουσίασε το προ εβδομάδας χάλι του «Τάσος Μάρκου», εντούτοις δέχθηκε τέταρτη συνεχόμενη ήττα και έμεινε στους έξι βαθμούς με το πέρας εφτά αγωνιστικών.

Η αλλαγή προπονητή δεν απέδωσε, τουλάχιστον ως προς τη βαθμολογική συγκομιδή και η ομάδα της Αμμοχώστου παρά την οικονομική υπέρβαση που έγινε το καλοκαίρι με στόχο η να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, δείχνει ανίκανη να παλέψει για τη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Διαβάστε επίσης: Εκνευρισμένοι οι «Mαχητές»: «Να είστε έτοιμοι να μας αντιμετωπίσετε»

Ο ενθουσιασμός που έφερε η επιστροφή Ανδρέα Παντελή στην ηγεσία της διοίκησης και η πορεία της Ανόρθωσης πέρσι χάθηκαν σε λίγους μόνο μήνες. Πλέον, η διοίκηση της «Κυρίας» είναι στο επίκεντρο με τους οπαδούς να μαζεύονται έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας να ζητούν εξηγήσεις και τους οργανωμένους να θέτουν άπαντες προ των ευθυνών τους.

Η αγωνιστική κατρακύλα μοιάζει ασταμάτητη, ενώ την ίδια ώρα όσο και να δηλώνει η διοίκηση ότι έχει υπό έλεγχο τα οικονομικά η περσινή «τρύπα» με βάση την επίσημη ανακοίνωση μετά την Ετήσια Γενική Συνέλευση ήταν στα δύο εκατομμύρια ευρώ.

Όλα πηγαίνουν στραβά στη διοίκηση Ανδρέα Παντελή και όσο αγωνιστικά η ομάδα παραπαίει τόσο η «μέγγενη» θα σφίγγει για όλους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ