aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Απαραίτητος, το λένε και οι αριθμοί

Ανόρθωση: Απαραίτητος, το λένε και οι αριθμοί

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όποτε παίρνει φανέλα βασικού η Ανόρθωση είναι πολύ διαφορετική. Πιο συμπαγής, πιο δεμένη, πιο παθιασμένη και αρκετά δυσκολοκατάβλητη. Αυτό αποτυπώνεται και στα στατιστικά της στα παιχνίδια που ο Ρενάτο Μαργκάσα παίρνει θέση στο αρχικό σχήμα. Μέχρι σήμερα έχει αγωνιστεί βασικός σε εννέα παιχνίδια πρωταθλήματος, μιας και ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρόλαβε όμως μέσα σε αυτό το διάστημα να αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της φετινής επιτυχίας της ομάδας.

Πώς; Στα εννέα παιχνίδια που ήταν βασικός, η Ανόρθωση έχει κερδίσει τα επτά εξ αυτών, είχε μία ισοπαλία και γνώρισε μόλις μία ήττα, αυτή από τον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Η Ανόρθωση σε αυτά τα εννέα παιχνίδια έχει σκοράρει 27 τέρματα και έχει δεχθεί μόλις πέντε.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το πάθος του Μαργκάσα και η προτροπή στους συμπαίκτες του

Δηλαδή με τον Μαργκάσα βασικό η ομάδα της Αμμοχώστου σκοράρει τρία γκολ ανά παιχνίδι και δέχεται σχεδόν μισό μόλις γκολ. Στα παιχνίδια που δεν έπαιξε ο Μαργκάσα, η Ανόρθωση είχε επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες χάνοντας σημαντικούς βαθμούς και έχοντας μέτρια εμφάνιση σε πολλά παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: «Κύπρο ή Τουρκία το μέλλον του Χριστοδουλόπουλου»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ