aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Απάντηση στην αμφισβήτηση

Ανόρθωση: Απάντηση στην αμφισβήτηση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ό,τι δούλεψε, δούλεψε ο Αντόνιο Πούτσε στις τελευταίες προπονήσεις με τους ποδοσφαιριστές του για να παρουσιάσει η ομάδα βελτιωμένη εικόνα. Και η Ανόρθωση, θα επιδιώξει απέναντι στην Ομόνοια στο ΓΣΠ, να δώσει τις δικές της απαντήσεις.

Πώς θα το κάνει αυτό; Παρουσιάζοντας στον αγωνιστικό χώρο ότι μπορεί να παίξει πειθαρχημένο ποδόσφαιρο, ότι μπορεί να έχει καλή μεσοαμυντική λειτουργία και είναι ικανή για πολύ μεγαλύτερα πράγματα απ’ αυτά που έδειξε έως τώρα.

Το γεγονός ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει να αντιμετωπίσει αγωνιστικά προβλήματα είναι σίγουρα θετικό για την Ανόρθωση. Βέβαια, ο Πούτσε δεν θα είναι στο γήπεδο αφού είναι τιμωρημένος, όμως θα διατηρεί επαφή με τον πάγκο και τους συνεργάτες του από το σπίτι του. Ο Αγιλάρ πιθανό να βρεθεί στο αρχικό σχήμα, ενώ αλλαγές αναμένονται, τόσο στη μεσαία γραμμή όσο και στην επίθεση.

Αυτό που αναμένουν στην Ανόρθωση, είναι όπως ο τεχνικός της ομάδας παρουσιάσει ένα σύστημα πιο ορθολογιστικό, με τον Ράγιος δηλαδή σε ρόλο επιτελικού μέσου και όχι ως ακραίο επιθετικό. Η Ομόνοια είναι επικίνδυνη ομάδα από τα άκρα της επίθεσης και ο Σάντος αναμένεται να έχει δύσκολο έργο και θα χρειαστεί στήριξη από τους συμπαίκτες του.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κόπριβετς, ο οποίος σε δηλώσεις του για το σημερινό ματς, είπε: «Αν παλέψουμε 90 λεπτά και αν παίξουμε σαν λιοντάρια μπορούμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα και να επιστρέψουμε στη Λάρνακα με τους τρεις βαθμούς». Στην άμυνα προβάδισμα έχουν οι Γκάμπριελ, Αγιλάρ, Καλδερόν και Σάντος, στο κέντρο οι Βίκτορ, Οικονομίδης και Ράγιος και στην επίθεση οι Καρλίτος, Κολούνγκα και Καμπρέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ