aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Ανέκδοτο η πρόταση σε Μασιά»

Ανόρθωση: «Ανέκδοτο η πρόταση σε Μασιά»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

O Δημήτρης Μασιάς «σφύριξε» το τέλος της διαιτητικής του καριέρας στον αγώνα μεταξύ Αζερμπαϊτζάν-Νησιά Φαρόε το περασμένο Σάββατο. Ο έμπειρος ρεφ θα αποσυρθεί και επίσημα από την αγωνιστική δράση τον Δεκέμβριο, όμως έως τότε δεν θα οριστεί ξανά σε αγώνα του κυπριακού πρωταθλήματος.

Προ μηνών ο διεθνής ρεφ είχε δηλώσει δημόσια την πρόθεση του να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου (όχι της διαιτησίας) από άλλο πόστο και δημοσίευμα το μεσημέρι της Δευτέρας (19/11) έκανε αναφορά για πρόταση της Ανόρθωσης στον Δημήτρη Μασιά να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας Goal.com.cy ο Ανδρέας Παντελή δεν είναι υπέρ της πρόσληψης τεχνικού διευθυντή στην Ανόρθωση και δεν υφίσταται τέτοιο θέμα. Aυτό ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της «Κυρίας» και στον Δημήτρη Μασιά, ο οποίος έδειξε επιθυμία να εργαστεί στην ομάδα της Αμμοχώστου από το συγκεκριμένο πόστο.

Mάλιστα, από πλευράς Ανόρθωσης μας χαρακτήρισαν με ανέκδοτο το ενδεχόμενο πρόσληψης του Δημήτρη Μασιά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ