aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αναθεώρηση στόχου…

Ανόρθωση: Αναθεώρηση στόχου…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Όπως και να το κάνουμε το κακό ξεκίνημα της Ανόρθωσης και η απώλεια ήδη δέκα ολόκληρων βαθμών τη φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη βαθμολογική θέση. Γι’ αλλού ξεκίνησε κι αλλού η ποδοσφαιρική ζωή και τα αποτελέσματα την πάνε. Είναι πολύ μακριά από την πρώτη θέση, έχασε βαθμούς εκτός προγράμματος και έχει να ανέβει ένα βουνό.

Όλα αυτά φέρνουν προσωρινή -τουλάχιστον- διαφοροποίηση στους στόχους που είχαν τεθεί στο ξεκίνημα. Όταν τον Αύγουστο όλοι μιλούσαν για πρωτάθλημα δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα εξελίσσονταν έτσι τα πράγματα.

Διαβάστε επίσης: Παραπαίουσα «Κυρία» με παίκτες «βιδωμένους» στην ενδεκάδα

«Η νέα προπονητική ομάδα έχει πολλή δουλειά να κάνει και να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται η Ανόρθωση τουλάχιστον για να βγει στην Ευρώπη», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Σίμος Ταραπουλούζης. Δηλώσεις που δείχνουν ότι η ομάδα έχει ήδη αλλάξει τους στόχους της και αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι να μπει στο σωστό δρόμο και να μπορέσει να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Μπίσκαν που έρχεται αύριο θα φέρει μαζί του τον γυμναστή Βέντραν Νάγκλιτς και τον βοηθό προπονητή Άντε Τόμιτς.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: «Κόκκινο πανί» και ο Τιμόθεος Χριστοφή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ