aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αναρρίχηση και στο βάθος μετεγγραφές και αποχωρήσεις

Ανόρθωση: Αναρρίχηση και στο βάθος μετεγγραφές και αποχωρήσεις

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Είναι χιλιοειπωμένο ότι η Ανόρθωση γι’ αλλού ξεκίνησε κι αλλού έχει καταλήξει μέχρι στιγμής στην τρέχουσα σεζόν. Η πορεία της είναι αντίθετη από τα όσα έχει επενδύσει και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τον νέο προπονητή, αλλά και τη διοίκηση για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος. Κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, όμως ο Στρέπελ δουλεύει με στόχο να φέρει την «Κυρία» σε ένα καλύτερο επίπεδο και σε μία καλύτερη βαθμολογική θέση. Προς αυτή την κατεύθυνση είναι λογικό να γίνονται και σκέψεις για την ενίσχυση του Ιανουαρίου.

Η ομάδα της Αμμοχώστου θέλει να φέρει κάποιους ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να της δώσουν περισσότερα και να την ανεβάσουν ποιοτικά. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι έχουν παρθεί αποφάσεις μιας και είναι νωρίς για κάτι τέτοιο. Ίσως γίνει προσπάθεια για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, αλλά και στα άκρα της επίθεσης. Ειδικά στα «φτερά» υπάρχει θέμα, αφού ο Σισέ είναι συχνά τραυματίας, ο Λαβόρδε τώρα άρχισε να ανεβαίνει, ο Μικελτάντζε ενδέχεται πως δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό (σ.σ. ένιωσε ενοχλήσεις στο φιλικό με την ΠΑΕΕΚ), είναι και ο Εγγλέζου αν χρειαστεί, όμως ο Στρέπελ θέλει να βρει κάτι καλύτερο που θα του δώσει το κάτι παραπάνω.

Σε συνεργασία με τη διοίκηση αναμένεται να παρθούν κάποιες αποφάσεις από την τεχνική ηγεσία ενόψει Ιανουαρίου. Δεν είναι μόνο ποιοι θα έρθουν στην ομάδα αλλά και ποιοι θα αποχωρήσουν. Είναι ένα λεπτό ζήτημα το οποίο για την ώρα δεν απασχολεί έντονα μιας και στόχος είναι η «Κυρία» να μπορέσει μέχρι τα Χριστούγεννα να κερδίσει όσους βαθμούς πρέπει για να μπορέσει να ανέβει και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

Σκέφτονται το ντέρμπι

Το Σαββατοκύριακο πέρασε και σιγά-σιγά οι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης επιστρέφουν στις προπονήσεις. Αρκετοί απουσιάζουν με τις εθνικές τους ομάδας και από αύριο θα αρχίσει να γεμίζει το «Αντώνης Καράς» με τον Στρέπελ και τους συνεργάτες του να προσπαθούν να προετοιμάσουν όσο γίνεται καλύτερα την ομάδα της Αμμοχώστου για το ντέρμπι με την Ομόνοια. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη στο ΓΣΠ με τον Ολλανδό να μην έχει στα πλάνα του, τους Κάτσαρ και Ιγκιεμπόρ που είναι τραυματίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ