aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αναμονή, ανησυχία, αλλά επιμονή και αισιοδοξία για επανέναρξη

Ανόρθωση: Αναμονή, ανησυχία, αλλά επιμονή και αισιοδοξία για επανέναρξη

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης βρίσκονται σε στάση αναμονής για τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, σε σχέση με το μέλλον του πρωταθλήματος. Η Πολιτεία είναι αυτή που θ’ αποφασίσει κατά πόσο η μπάλα θα στηθεί και πάλι στη σέντρα και τα νεότερα αναμένονται στην κρίσιμη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τετάρτη. Η θέση των κυανόλευκων για επανέναρξη και ολοκλήρωση του πρωταθλήματος είναι ξεκάθαρη και έχει σταλεί και γραπτώς στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Στην «Κυρία» βλέπουν με ικανοποίηση τις δημόσιες τοποθετήσεις των επιδημιολόγων για σταδιακή επιστροφή στις προπονήσεις αρχές Μαΐου και διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών τον Ιούνιο, καθώς επίσης και την επιμονή της ΟΥΕΦΑ να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα και να κριθούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια με αθλητικά κριτήρια.

Υπάρχει προβληματισμός για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που επικρατεί σε σχέση με την πιθανότητα οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, καθώς φαίνεται πως τα πλείστα σωματεία και μάλιστα όχι μόνο του πρώτου γκρουπ είναι υπέρ της διακοπής, παρά τις θετικές ενδείξεις που υπάρχουν στην πανδημία του κορωνοϊού και την αισιοδοξία της επιστημονικής ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Κατσαβάκης: Το έπος, η εισήγηση για Τιμούρ και τα παρατράγουδα επί Παντελή

Το παράδειγμα της Ολλανδίας δεν μπορεί ν’ αποτελεί προηγούμενο, καθώς τα δεδομένα στην Κύπρο είναι εντελώς διαφορετικά με τα κρούσματα κορωνοϊού να είναι σταθερά σε μονοψήφιο αριθμό τις τελευταίες μέρες. Στην Ανόρθωση δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, παρακολουθούν τις εξελίξεις και αναμένουν τις θέσεις των ειδικών (επιστημόνων – Κυβέρνησης) για το κατά πόσο θα στηθεί και πάλι η μπάλα στη σέντρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ