aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Aν κάποια δεδομένα το επιτρέψουν, δεν θα αδιαφορήσει για Σιεού

Ανόρθωση: Aν κάποια δεδομένα το επιτρέψουν, δεν θα αδιαφορήσει για Σιεού

Τον ερχόμενο Ιούνιο εκπνέει το συμβόλαιο του Αμπτουλαΐ Σιεού με την Μπούρσασπορ (ομάδα Β’ Κατηγορίας) και δημοσιεύματα από την Τουρκιά αναφέρουν πως ο Νιγηριανός πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, έβαλε στο μυαλό του να πάει σε μία ομάδα η οποία θα εξασφαλίσει συμμετοχή στην Ευρώπη και ασφαλώς να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εξάλλου από τον περασμένο Ιανουάριο είχε κάθε δικαίωμα να διαπραγματευτεί με όποιο σύλλογο επιθυμεί. Σύμφωνα λοιπόν με τα τουρκικά δημοσιεύματα, ο διεθνής «αετός» δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπούρσασπορ, την ίδια ώρα που δέχεται «επίθεση» αγάπης από τους υποστηρικτές της ομάδας οι οποίοι τον παρακαλούν να μην αποχωρήσει. Ο Σεχού αγωνίστηκε σε 54 παιχνίδια από τότε που ανήκει στην Μπούρσασπορ και πέτυχε 5 τέρματα.

Εξάλλου, πληροφορίες τις οποίες κατείχε η ιστοσελίδα μας πριν λίγο καιρό, έκαναν λόγο πως τον περασμένο Ιανουάριο έγινε μία διερευνητική επαφή από άνθρωπο της Ανόρθωσης με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά δεν προέκυψε συνέχεια.

Θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως δεν θα αδιαφορήσει η «Κυρία», εάν ο παίκτης αποφασίσει οριστικά να μην ανανεώσει με την Μπούρσασπορ. Kαι φυσικά εάν οι προσδοκίες για την καριέρα του δεν είναι πολύ υψηλές και οι οικονομικές απαιτήσεις του, επιτρέψουν στην ομάδα της Αμμοχώστου να τον πλησιάσει για συζητήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ