aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αμφίβολος ο Οκριασβίλι, σε κινητοποίηση ο κόσμος

Ανόρθωση: Αμφίβολος ο Οκριασβίλι, σε κινητοποίηση ο κόσμος

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασε ο Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος επέστρεψε ως γνωστό τραυματίας από τις υποχρεώσεις της εθνικής Γεωργίας. Τη δεδομένη στιγμή ο ποδοσφαιριστής είναι αμφίβολος μιας και οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και στην Ανόρθωση αισιοδοξούν ότι θα είναι σε θέση να προλάβει την αναμέτρηση.

Ο Κετσπάγια δεν θα ρισκάρει αν δεν είναι 100% σίγουρος για την ετοιμότητα του συμπατριώτη του, ενώ δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι ο Οκριασβίλι είναι παίκτης που παρουσιάζει συχνά κάποια μικρά προβλήματα και γίνεται ειδική μεταχείριση της κατάστασής του. Άλλα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα δεν φαίνεται να προκύπτουν στην ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ θυμίζουμε ότι στη διακοπή του πρωταθλήματος είχαμε και το φιλικό με την Αναγέννηση για να διατηρηθεί η ομάδα σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Από σήμερα όλοι οι διεθνείς θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, έτσι οι τελευταίες τρεις προπονήσεις δεν θα έχουν απόντες. Δεν αναμένεται να δούμε ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Αν δεν είναι έτοιμος ο Οκριασβίλι δεν αποκλείεται να είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα δυο παιχνίδια.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κόσμος της «Κυρίας» συνεχίζει να προμηθεύεται εισιτήρια του αγώνα και χθες η διοίκηση ανακοίνωσε την εξάντληση των εισιτηρίων της Ανατολικής κερκίδας. Έχουν μείνει λίγα εισιτήρια για τη Δυτική και αρκετά στη Νότια. «Θα είναι η μεγαλύτερη προσέλευση για τη φετινή σεζόν, ίσως και των τελευταίων τριών – τεσσάρων χρόνων. Θέλουμε ένα κατάμεστο γήπεδο και ο κόσμος να βάλει την πίεση στον αντίπαλο και να στηρίξει τους παίκτες μας», ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις ο Σάββας Πηλακούτας.

Περίπου 7000 θα είναι οι φίλοι της Ανόρθωσης στο γήπεδο, ενώ 1040 οι οπαδοί της Ομόνοιας. Θα είναι ένα ντέρμπι από τα παλιά όσον αφορά στην προσέλευση του κόσμου και στόχος για την Ανόρθωση δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα την ανεβάσουν μόνη στην πρώτη θέση και θα μπορέσει με αυτό τον τρόπο να διατηρήσει το αλάνθαστο στο «σπίτι» της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ