aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνόρθωση: Ακύρωσαν την προπόνηση και «κλειδώνονται» για την απόφαση

Aνόρθωση: Ακύρωσαν την προπόνηση και «κλειδώνονται» για την απόφαση

Σε αποψινή συνεδρία του διοικητικού συμβουλίου της Ανόρθωσης θα παρθεί η οριστική απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι στο θέμα τεχνικής ηγεσίας στην «Κυρία». Όπως ενημέρωσε η ομάδα της Αμμοχώστου ο πρόεδρος, Ανδρέας Παντελή συναντήθηκε με τον Ρόνι Λέβι και συζήτησαν, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση θέματα που αφορούν το αγωνιστικό.

Η τάση μετά την χθεσινοβραδινή συνεδρία ήταν για λύση της συνεργασίας με τον Ισραηλινό προπονητή. Εάν κάτι έχει διαφοροποιηθεί μετά το ραντεβού του κ. Παντελή με τον Ρόνι Λέβι δεν διευκρινίζεται και θα διαφανεί με το τέλος της αποψινής συνεδρίας, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προγραμματίστηκε στις 19:00.

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Παντελή-Λέβι (ανακοίνωση)

Προφανώς από τη στιγμή που τέθηκε θέμα προπονητή Ανδρέας Παντελή και Ρόνι Λέβι θα έχουν συζητήσει και το οικονομικό μέρος ενδεχόμενου διαζυγίου. Θυμίζουμε πως ο Ισραηλινός διατηρεί κλειστό διετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 200 χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ και Ανόρθωση πρώτα να κάνουν σωστή διάγνωση

Ο διοικητικός ηγέτης της Ανόρθωσης θα μεταφέρει τα όσα έχουν λεχθεί με τον προπονητή της ομάδας στα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου και θα παρθεί η οριστική απόφαση με όλα τα ενδεχόμενα πιθανά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ