aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Ακόνισε το ξίφος» του για ΑΠΟΕΛ ο Τιμούρ

Ανόρθωση: «Ακόνισε το ξίφος» του για ΑΠΟΕΛ ο Τιμούρ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια προετοιμάζει την Ανόρθωση για ένα ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ που δεν θα είναι κατ’ ευφημισμόν. Ο Γεωργιανός είδε την αλλαγή προς το καλύτερο των γαλαζοκιτρίνων επί Σάββα Πουρσαϊτίδη και ξέρει ότι την Κυριακή στο ΓΣΠ, θα βρει αντίπαλο που πλασματικά βρίσκεται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας.

Πήρε τα μηνύματα από τις νίκες των γαλαζοκιτρίνων στο πρωτάθλημα επί Ερμή και Πάφος FC, από τη μαχητικότητα με αριθμητικό μειονέκτημα για περίπου 60 λεπτά κόντρα στην ΑΕΚ και φυσικά από την πρόκρισή τους εις βάρος του Απόλλωνα στο κύπελλο. Επίσης, με τα βαθμολογικά δεδομένα και την ήττα της Δόξας από την ΑΕΛ, πλέον οι βλέψεις του ΑΠΟΕΛ για εξάδα είναι βάσιμες και θα κυνηγήσει με ό,τι έχει για να τα καταφέρει.

Έτσι, «ακονίζει το ξίφος» του για μια παραδοσιακή μάχη στη Λευκωσία με τον ΑΠΟΕΛ, γνωρίζοντας πως αν αποδράσει με το διπλό η ομάδα του θα πρόκειται για σημαντική επιτυχία. Άλλωστε, ξέρει πως καλές είναι οι νίκες απέναντι σε Εθνικό, Ολυμπιακό και Νέα Σαλαμίνα, αλλά τα ντέρμπι πέρα από τους τρεις βαθμούς δίνουν και γερό ψυχολογικό «ντοπάρισμα».

Το θετικό είναι πως μόνο ο Τονρίκε Οκριασβίλι βρίσκεται εκτός πλάνου για το παιχνίδι, με τα δεδομένα τουλάχιστον έως τη χθεσινή προπόνηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ