aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: «Άκαπνος» στα κυπριακά γήπεδα ο νέος κόουτς

Ανόρθωση: «Άκαπνος» στα κυπριακά γήπεδα ο νέος κόουτς

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η Ανόρθωση βρίσκεται στο ψάξιμο για την αντικατάσταση του Ρόνι Λέβι και οι πρώτοι υποψήφιοι κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Έτσι, μετά τους Τιμούρ Κετσπάγια και Τόμας Κρίστιανσεν, χθες είδαν το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, Ραούλ Κανέδα και Γιάννη Αναστασίου, ενώ ο Νίκος Παναγιώτου σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι δεν τον αφήνει αδιάφορο ο πάγκος της «Μεγάλης Κυρίας».

Διαβάστε επίσης: Το «κοσκίνισμα» και οι τρεις αναπάντητες κλήσεις στον Τιμούρ

Είναι φυσικό, όμως, σε τέτοιες περιπτώσεις να διαρρέουν πολλά ονόματα αφού οι ατζέντηδες προτείνουν διαρκώς τους πελάτες τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», όμως, η διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου… έβαλε πλώρη για άλλους προορισμούς. Εκείνο που καταφέραμε λοιπόν να «αλιεύσουμε» είναι ότι ο Ανδρέας Παντελή και οι στενοί διοικητικοί συνεργάτες του προτιμούν προπονητή που δεν εργάστηκε ξανά στην Κύπρο. Αυτή η σκέψη επικρατεί ανάμεσά τους και θα προσπαθήσουν να τη μετατρέψουν σε πράξη.

Σε περίπτωση όμως που δεν γίνει εφικτό να προκύψει συμφωνία με κάποιον που θα πληροί τις προδιαγραφές, θα γίνει στροφή σε γνώριμες επιλογές. Όσο για τον Αναστασίου, ο οποίος είναι δίχως κυπριακή προϋπηρεσία, προς το παρόν δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες της Ανόρθωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ