aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αυξάνονται οι… ίπποι της εμπροσθοφυλακής της

Ανόρθωση: Αυξάνονται οι… ίπποι της εμπροσθοφυλακής της

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τι και αν η Ανόρθωση  πρέπει να καταβάλει 600.000 ευρώ για τον Μίχαλ Ντούρις; Τι και αν διαθέτει τον Νίκα Κατσιαράβα στη γραμμή κρούσης; Χθες, προχώρησε στην προσθήκη επιθετικού παίκτη στο έμψυχο δυναμικό. Ο λόγος για τον Νίκολας Στεφανέλι, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις. Ο Γιούργκεν Στρέπελ προφανώς διέκρινε σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα και θέλησε να φέρει έναν επιθετικό που θα δώσει επιπλέον λύσεις στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης: H επιβεβαίωση για Κατσαράβα και η οψιόν που δεν υπάρχει για Στεφανέλι

Ο Αργεντινός έρχεται με τη μορφή δανεισμού από την ΑΙΚ Στοκχόλμης και στο τέλος της σεζόν αν ικανοποιήσει θα γίνει προσπάθεια παραμονής του στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ο Στεφανέλι είναι 25 χρόνων, αγωνίζεται κυρίως στην κορυφή, όμως μπορεί να δώσει λύσεις και στα άκρα της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βίλα Νταλμίνε της Αργεντινής. Σε δύο χρόνια κατέγραψε 25 συμμετοχές και πέτυχε 5 γκολ. Ακολούθως, πήρε μετεγγραφή στην Ντεφένσα Τζουστίσια, έπαιξε σε 34 αγώνες και σκόραρε 11 φορές.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις Παντελή για έλλειμμα, μετεγγραφές, Στρέπελ και Κατσαράβα

Οι πολύ καλές του εμφανίσεις αποτέλεσαν το διαβατήριό του ώστε το 2017 να μετακομίσει στη Σουηδία για λογαριασμό της ΑΪΚ Στοκχόλμης. Σε 1,5 χρόνο σημείωσε 15 τέρματα σε 34 παιχνίδια, ενώ φέτος μετρά 6 γκολ σε 18 ματς, εκ των οποίων μόλις σε 6 ήταν βασικός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για γρήγορο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει την ευχέρεια να κινείται κι εκτός της μεγάλης περιοχής ανοίγοντας χώρους για τους συμπαίκτες του. Δεν αναμένεται ότι θα προλάβει τον αυριανό αγώνα με το Παραλίμνι. Αν εγγραφεί εγκαίρως θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Το «λιοντάρι» στο χέρι του απλήρωτου Στεφανέλι

«Απολάμβανα το ότι έπαιζα καλά στην ΑΙΚ και μου αρέσουν πάρα πολλά πράγματα στον σύλλογο. Όμως την ίδια ώρα έχω υψηλούς στόχους και μεγάλα όνειρα ως ποδοσφαιριστής και το να παίρνω χρόνο συμμετοχής είναι σημαντικό κομμάτι της εξέλιξής μου. Επομένως, ο δανεισμός είναι μια καλή εναλλακτική για μένα μέσα σε αυτή την πραγματικότητα», είπε σε σύντομη δήλωσή του για τη μετεγγραφή του στην Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Aνακοίνωσε Στεφανέλι η Ανόρθωση! (vids)

Στο αγωνιστικό σκέλος εκτός ενόψει του ματς με το Παραλίμνι είναι οι Ντούρις, Μπεσάτ, Ντουγκλάο και Ιγκιεμπόρ, κάτι που σημαίνει ότι ο Στρέπελ θα πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές στο αρχικό του σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ο Πράνιτς θα πάει αριστερό μπακ και στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Στρούνα ή ο Ζοάο Βίκτορ. Αν αγωνισθεί ο Στρούνα, ίσως δούμε στο δεξιό άκρο της άμυνας τον Κοφί.

Τα σενάρια είναι αρκετά, με τον Ολλανδό προπονητή να αναμένεται πως στη σημερινή προπόνηση θα ανοίξει τα χαρτιά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ