aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αυτό που ήθελε όπως το ήθελε ο Τιμούρ

Ανόρθωση: Αυτό που ήθελε όπως το ήθελε ο Τιμούρ

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου κατάφερε να συνδυάσει η Ανόρθωση στον αγώνα με την Καρμιώτισσα. Έτσι και αλλιώς από το άκουσμα της κλήρωσης η βαρωσιώτικη ομάδα ηταν το αφεντικό για την πρόκριση στους διπλούς αγωνες με την ομάδα των Πολεμιδιών.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια κατάφερε από τον πρωτο αγωνα να εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που εδραιώνει την «Κυρία» σαν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Αυτό όμως που κατάφερε παράλληλα να πετύχει ο τεχνικός της ομάδας ήταν να ξεκουράσει και παίκτες που θα τους χρειαστεί στον αγώνα της Δευτέρας με τον Απόλλωνα.

Ο Οκριασβίλι που είχε να παίξει περίπου τρεις μήνες ταλαιπωρήθηκε από μικροενοχλήσεις οπότε κρίθηκε σκόπιμο να μείνει εκτός. Ο Λόρια είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση αφού και αυτός χρειάζεται να πάρει κάποιες ανάσες από τον προπονητή του.

Παράλληλα ξεκούρασε, δίνοντας ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, και τους Αμπαρτζουμιάν, Βργκοτς, Κβιλιτάια, Χουσμπάουερ και Κορέια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ