aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αυτά θέλουν πρόεδρος-προπονητής

Ανόρθωση: Αυτά θέλουν πρόεδρος-προπονητής

Ο Ρόνι Λέβι και ο Ανδρέας Παντελή, ως οι αρμόδιοι για τη στελέχωση της ομάδας ξανά από την αρχή, ξέρουν πως για να επανέλθει στον πρωταγωνιστικό ρόλο δεν αρκούν μόνο οι μετεγγραφές παικτών εγνωσμένης αξίας και υψηλών παραστάσεων. Ο προπονητής και ο πρόεδρος δουλεύουν, όπως μας λέχθηκε, ώστε να εδραιωθεί στην ομάδα και μια αλλιώτικη νοοτροπία, βάσει της οποίας δεν θα μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία οτιδήποτε άλλο πέρα από τη νίκη.

Έχουν ζητήσει από τους παίκτες να δείχνουν στο γήπεδο το πνεύμα του νικητή, να διακρίνονται για το πάθος τους και να λειτουργούν σαν μια οικογένεια. Όπως τους εξήγησε και ο Ισραηλινός τεχνικός, παρότι η Ανόρθωση απέχει των τίτλων εδώ και κάποια χρόνια, είναι μεγάλη ομάδα με απαιτητικό κόσμο που διψά για επιτυχίες. Διαπίστωσαν και οι παίκτες αυτή την ατμόσφαιρα, στα φιλικά παιχνίδια που έγιναν σε κυπριακό έδαφος, πριν από την αναχώρηση της αποστολής για τη Βουλγαρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ