aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αυτά είναι που την… πλήγωσαν

Ανόρθωση: Αυτά είναι που την… πλήγωσαν

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τους τρεις από τους τέσσερις έως τώρα αγώνες της, η Ανόρθωση τους έδωσε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μόνο στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον Ερμή πανηγύρισε το τρίποντο. Στα άλλα δύο ματς, που ήταν ντέρμπι, με την Ομόνοια και τον Απόλλωνα, απώλεσε πέντε βαθμούς αφού έμεινε στην ισοπαλία με τους πράσινους (1-1) και ηττήθηκε από τους κυανόλευκους (1-3).

Ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Κετσπάγια θα θελήσει να αποφύγει τρίτη διαδοχική απώλεια βαθμών στην έδρα της. Αυτή τη φορά είναι το φαβορί και θα επιδιώξει να το επιβεβαιώσει. Βεβαίως, ο Ολυμπιακός που προέρχεται από δύο σερί νίκες, έδειξε ικανός να κάνει τη ζημιά και το ματς δεν αναμένεται εύκολο.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, μετά τον αποκλεισμό από τη Βασιλεία, επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις έχοντας ως στόχο την κατάκτηση τίτλων. Γι’ αυτό και η επάνοδος στις επιτυχίες, αποτελεί αδιαπραγμάτευτο στόχο. Η «Κυρία» έδειξε να έχει καλές μονάδες, ιδιαίτερα με την προσθήκη των Κβιλιτάια και Μίχα, δύο ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Απομένει να αποδώσει καλύτερα ως σύνολο, κάτι που ο Κετσπάγια αναμένει να γίνει μέσα από τα παιχνίδια.

Εξάλλου, η αυξητική τάση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην επαρχία Λάρνακας έχει προκαλέσει «πονοκέφαλο» στην Ανόρθωση. Στην ομάδα της Αμμοχώστου έχουν κρατήσει εκτός ομάδας μέχρι στιγμής την πανδημία και στόχος είναι να λαμβάνονται όσο το δυνατόν περισσότερα μέτρα πρόληψης.

Μάλιστα, όπως πληροφορείται το «Goal», στην «Κυρία» γίνονται σε εβδομαδιαία βάση τεστ κορωνοϊού σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Γι’ αυτό και χθες (αφού την περασμένη βδομάδα έγινε δειγματοληπτικός έλεγχος την Παρασκευή με την άφιξη της ομάδας στην Κύπρο από την Ελβετία) υποβλήθηκαν σε νέο έλεγχο, ενόψει και της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ