aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αδίκησαν τους εαυτούς τους, προβληματίζουν Πράνιτς-Ράγιος

Ανόρθωση: Αδίκησαν τους εαυτούς τους, προβληματίζουν Πράνιτς-Ράγιος

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Η Ανόρθωση ηττήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ με βαρύ σκορ (4-0) και στην τελική είναι αυτό που μένει. Μπορεί με βάση την παρουσία τους (μέχρι το 70’ τουλάχιστον) οι κυανόλευκοι να δικαιούνταν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, καθώς δυσκόλεψαν πολύ τους γαλαζοκίτρινους, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του Στρέπελ κατέρρευσαν μετά το δεύτερο γκολ του ΑΠΟΕΛ και αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Διαβάστε επίσης: «Στην Ανόρθωση με €110.000 ο Μπουφ»

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η «Κυρία» ήταν καλύτερη από τον ΑΠΟΕΛ, είχε κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρει (Ντούρις, Ντουγκλάο) και έβαλε δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ. Αντ’ αυτού, οι γαλαζοκίτρινοι ήταν αυτοί που πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ από μια στημένη φάση και την «βολίδα» του Νατέλ.

Στην επανάληψη, η Ανόρθωση άρχισε και πάλι καλύτερα το παιχνίδι, είχε δοκάρι με τον Μικελντάντζε σε μία φάση καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα. Ο ΑΠΟΕΛ μέσα σε πέντε λεπτά (66’ Μοράις και 71’ Ιωάννου) «σφράγισε» τη νίκη με τους ποδοσφαιριστές του Στρέπελ να χάνουν εν τέλει αμάχητη. Οι ποδοσφαιριστές της «Κυρίας» μετά την επίτευξη του πέναλτι από τον Μοράις (66’, 2-0) «κατάρρευσαν» στον αγωνιστικό χώρο, ενώ υπήρχαν ακόμα άλλα 25’ αγώνα. Σε κανένα σημείο δεν μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η «κατάρρευση», ότι προσπάθησαν να κτίσουν σε ένα ολόκληρο παιχνίδι το έχασαν μέσα σε ένα πεντάλεπτο.

Διαβάστε επίσης: Xάνει Ντούρις η Ανόρθωση

Η επόμενη μέρα βρίσκει την Ανόρθωση στο ψάξιμο για ενίσχυση, η ομάδα «φωνάζει» ότι «πονάει» στην μεσαία γραμμή, καθώς η παρουσία των Πράνιτς και Ράγιος κινείται καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν στην μετριότητα. Ο Κροάτης έχει ποιότητα αλλά δύσκολα βγάζει σε ψηλό ρυθμό ενενήντα λεπτά αγώνα, με αποτέλεσμα να υποπίπτει σε τραγικά λάθη, όπως την αψυχολόγητη ανατροπή στον Ενσούε. Από την άλλη, ο Ράγιος δεν δικαιώνει τις προσδοκίες που ο ίδιος δημιούργησε στις κατά καιρούς καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ανόρθωσης και έπεισαν τη διοίκηση να του ανανεώσει το συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ