aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνόρθωση: Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη

Ανόρθωση: Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη

Την Καρμιώτισσα εντός έδρας (27/11, 18:00) αντιμετωπίζει η Ανόρθωση στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA και αδιαπραγμάτευτος στόχος είναι η νίκη.

Το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Εθνικό δεν άφησε κανένα ικανοποιημένο και σαφώς και η επιστροφή στις επιτυχίες είναι επιτακτική η ανάγκη.

Η Καρμιώτισσα βρίσκεται στην 10η θέση με 11 βαθμούς και έχει πετύχει 11 τέρματα ενώ 23 φορές παραβιάστηκε η εστία της.

Η ομάδα από τα Πολεμίδια είναι νεοφώτιστη και δεν υπάρχει προϊστορία ανάμεσα ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς είναι η πρώτη της χρονιά στα μεγάλα «σαλόνια» του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής της ομάδας Ρόνι Λέβι, δεν υπολογίζει τον Ίσμαελ Γκονσάλβες, ο οποίος είναι τιμωρημένος ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα Καμπρέρα και Κολούνγκα.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Νικόλας Νεοκλέους με βοηθούς τους Κυριάκο Κυριάκου και Κυριάκο Σωκράτους. 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Ανδρέας Κωνσταντίνου και παρατηρητής διαιτησίας ο Χρίστος Σκαπούλλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ