aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆνοιξε επισήμως έρευνα κατά του Καλά για το ρατσιστικό επεισόδιο με Ντιακαμπί

Άνοιξε επισήμως έρευνα κατά του Καλά για το ρατσιστικό επεισόδιο με Ντιακαμπί

Έρευνα για το καταγγελλόμενο ρατσιστικό επεισόδιο στον αγώνα της περασμένης Κυριακής (4/4), μεταξύ της Κάντιθ και της Βαλένθια, αποφάσισε να ξεκινήσει η επιτροπή διοργανώσεων της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (RFEF).

Μετά από σχετική αναφορά της επιτροπής ακεραιότητας και επιστολή που απέστειλαν οι «νυχτερίδες», η αρμόδια επιτροπή της RFEF αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίασή της να ανοίξει φάκελο για τον Χουάν Καλά, ο οποίος φέρεται να εκστόμισε ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς προς τον Γάλλο αμυντικό της Βαλένθια, Μουκτάρ Ντιακαμπί. Ο Ισπανός άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε χθες (6/4), κινδυνεύει με βαριά τιμωρία, εφόσον κριθεί ένοχος.

Το επεισόδιο οδήγησε τους ποδοσφαιριστές της Βαλένθια στην απόφαση να αποχωρήσουν από το γήπεδο, σε ένδειξη συμπαράστασης στον συμπαίκτη τους. Το παιχνίδι επανεκκίνησε μετά από περίπου 25 λεπτά, χωρίς όμως τον Ντιακαμπί, που έμεινε στα αποδυτήρια και αντικαταστάθηκε από τον Γκιγιαμόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ