aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆνοιξε «διάπλατα» η πόρτα εξόδου, αγωνία για Ρομπέρζ και άλλους τρεις

Άνοιξε «διάπλατα» η πόρτα εξόδου, αγωνία για Ρομπέρζ και άλλους τρεις

Καθόλου δεν εξέπληξε η αποχώρηση των Φοπαλά, Καραγιόλ και Κερμπρ από τον Απόλλωνα. Οι δύο πρώτοι δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα καθώς οι προσδοκίες προς το πρόσωπο τους το περασμένο Καλοκαίρι ήταν σαφώς μεγαλύτερες. Όσον αφορά τον τελευταίο ο οποίος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο ώστε να δώσει λύσεις στο άκρο της άμυνας, ούτε αυτό έγινε κατορθωτό αφού διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα στη μέση.

Παράλληλα, η συνεργασία των Κίσσα-Σκέμπρι με την ομάδα της Λεμεσού ολοκληρώθηκε και δεν υπάρχει πρόθεση ανανέωσης, γι’ αυτό και το Δ.Σ. με λιτή ανακοίνωση αποχαιρέτησε τους δύο παίκτες. Υπενθυμίζουμε πως ο πρώτος που άνοιξε την πόρτα της εξόδου ήταν ο Βάλε, ο οποίος προ ημερών αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την φανέλα των κυανόλευκων.

Σειρά τώρα αναμένεται πως θα πάρουν οι προσθήκες στο ρόστερ της ομάδας χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις. Ήδη υπάρχει πρόσφορο έδαφος για απόκτηση των Μολ (τερματοφύλακας), Μπεσάτ (αριστερός ακραίος αμυντικός) και Αγκίρε (αριστερός ακραίος αμυντικός και εξτρέμ) οι οποίοι αναμένεται πως θα αποτελέσουν τις πρώτες τρείς μετεγγραφές του Απόλλωνα για την αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Παράλληλα, ανοικτό παραμένει το θέμα που προέκυψε με τον Βαλεντίν Ρομπέρζ. Ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας, γεγονός που αποδεικνύει τις προθέσεις του να αποχωρήσει από την ομάδα της Λεμεσού. Στον Απόλλωνα τονίζουν πως κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα, ωστόσο τα επόμενα 24ώρα θα δείξουν αν το γυαλί μεταξύ των δύο πλευρών ράγισε οριστικά. Τέλος, αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις τόσο για τον Γάλλο, όσο και για το οριστικό deal με τους πιο πάνω τρεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ