aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆνοιξαν την όρεξη στην ΑΕΚ

Άνοιξαν την όρεξη στην ΑΕΚ

ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Οι δύο σερί νίκες της ΑΕΚ κόντρα σε Ερμή και Πάφος FC άνοιξαν την όρεξη στους κιτρινοπράσινους για μια ευρωπαϊκή θέση. Τόσο οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή όσο και ο ίδιος ο Κύπριος τεχνικός, γνωρίζοντας τις δυνατότητές τους, έχουν θέσει ως στόχο να αγωνιστούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Για να τα καταφέρουν, θα πρέπει να τερματίσουν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα ή υπό προϋποθέσεις στην 4η. Αυτό θα εξαρτηθεί από το ποιος θα κατακτήσει το κύπελλο.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του πρώτου αποκτήματος της ΑΕΚ κατά τη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, Φρέντρικ Χάουγκεν, στο επίσημο κανάλι της ομάδας. Ο Νορβηγός, αφού πρώτα αποθέωσε τους συμπαίκτες του αλλά και τον προπονητή του, ακολούθως τόνισε: «Ελπίζω η δική μου απόδοση αλλά και της ομάδας να έχουν ανοδική πορεία και να αρχίσουμε να κερδίζουμε, γιατί είναι ένας μεγάλος σύλλογος και θέλουμε να βρεθούμε στις πρώτες τρεις θέσεις. Θέλουμε να βρεθούμε στην Ευρώπη το καλοκαίρι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ