aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆνοιξαν πανιά για τη νέα σεζόν οι γαλαζοκίτρινοι! (pics)

Άνοιξαν πανιά για τη νέα σεζόν οι γαλαζοκίτρινοι! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παρόλο που δεν έχει συμπληρωθεί το ρόστερ, η ΑΕΛ άρχισε σήμερα τις προπονήσεις της για τη νέα σεζόν. Η πρώτη συγκέντρωση έγινε το απόγευμα στο κοινοτικό στάδιο Γερμασόγειας, κεκλεισμένων των θυρών.

Η πρώτη ανοικτή προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 19 Ιουνίου, όμως η προετοιμασία θα μπει στις επόμενες μέρες σε έντονο ρυθμό, όταν και θα είναι παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές. Βλέπετε ορισμένοι είναι με άδεια της διοίκησης, άλλοι λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική τους ομάδα και άλλοι για προσωπικούς λόγους.

Έχουν αποκτηθεί οι Τζόσιμαρ Βοζίνια, Έρσον Κόστα Κουκούλα, Ντάνι Μπενίτεθ, Ανδρέας Αβραάμ. Οι ξένοι της ομάδας (αυτοί που παρέμειναν) είναι οι Μάρκο Αΐρόσα, Ντόσα Ζούνιορ, Κέβιν Λαφράνς, Μπογκτάν Μιτρέα, Μάρκο Σοάρες, Αλί Σαβάν Ισμαέλ Σάσι και Μιγκέλ Αρουαμπαρένα.

Το ρόστερ, όπως έχει διαμορφωθεί, θα έχει έντονο κυπριακό χρώμα. Οι Άγγελος Γεωργίου, Ανδρέας Κεραυνός είναι οι τερματοφύλακες. Στην άμυνα θα είναι οι Χάρης Κυριάκου, Ανδρέας Κυριάκου και Σωτήρης Βασιλείου. Στη μεσαία γραμμή οι Ανδρέας Αβραάμ, Μάριος Νικολάου, Ανδρέας Νεοφύτου, Στυλιανός Παντελή, Γιάννης Γερολέμου και Μιχάλης Κωνσταντινίδης, ενώ είναι και οι δύο στην επίθεση, ο Μάριος Ηλία και ο Γιάννης Μαύρου.

Από την Κυριακή, η αποστολή της ΑΕΛ και για μία εβδομάδα θα προπονείται στο αθλητικό κέντρο των Πλατρών. Ο χρόνος για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ είναι περιορισμένος καθώς καλείται σε διάστημα 22 ημερών να έχει έτοιμη την ενδεκάδα για το πρώτο παιχνίδι στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι η πρώτη φορά, όπου η ΑΕΛ ξεκινά τόσο νωρίς την προετοιμασία της.

Οι γαλαζοκίτρινοι, θα προλάβουν να δώσουν μόλις δύο φιλικά παιχνίδια, αυτά στο διάστημα που θα βρεθούν στη Βουλγαρία από τις 20 μέχρι τις 26 Ιουνίου. Το ζητούμενο είναι να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα τόσο για τις εγχώριες διοργανώσεις όσο και για την Ευρώπη, γιατί δεν το κρύβουν στην ΑΕΛ πως θέλουν να κοιτάξουν όσο πιο μακριά γίνεται και να φτάσουν μέχρι τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ