aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνοίγει ξανά το κεφάλαιο «Μανόλεφ-Μποντούροφ»

Ανοίγει ξανά το κεφάλαιο «Μανόλεφ-Μποντούροφ»

Είναι πιθανό να ανοίξει ξανά το κεφάλαιο Μανόλεφ και Μποντούροφ στην Ανόρθωση. Και αυτό γιατί ίσως προκύψει θέμα συμμετοχής της ΤΣΣΚΑ στα ευρωπαϊκά κύπελλα, αφού υπάρχουν κάποιοι νόμοι στη Βουλγαρία που βάζουν σε αμφιβολία τη συμμετοχή του συλλόγου.

Αν υπάρξει όντως περίπτωση η ομάδα της Βουλγαρίας να μείνει εκτός Ευρώπης, είναι ορατό το ενδεχόμενο να επανέλθει η Ανόρθωση στις περιπτώσεις Μανόλεφ και Μποντούροφ ή τουλάχιστον να «χτυπήσει» έναν εκ των δύο.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό, επομένως στη «Μεγάλη Κυρία» θα παρακολουθούν τις εξελίξεις και αναλόγως θα δουν πώς θα κινηθούν. Για την ώρα εξετάζονται διάφορες άλλες περιπτώσεις παικτών που απασχολούν, περνούν από το μικροσκόπιο του Ρόνι Λέβι και θα παρθούν αποφάσεις. Εντός των ημερών ο Ισραηλινός κόουτς αναμένεται να μεταβεί στην πατρίδα του, όπου θα επιχειρήσει να έχει συναντήσεις με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ