aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνοίγει τα χαρτιά του την Τρίτη ο Αυγουστή για τα πειθαρχικά παραπτώματα!

Ανοίγει τα χαρτιά του την Τρίτη ο Αυγουστή για τα πειθαρχικά παραπτώματα!

Ευχαριστημένος με την ευστοχία των επιθετικών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Απόλλωνα, Σωφρόνης Αυγουστή, μετά την ευρεία νίκη με 4-1 επί της Νέας Σαλαμίνας. Παράλληλα, ο Κύπριος κόουτς αναφέρθηκε στους Εμπιντά και Καρ που έμειναν εκτός αποστολής λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, κερδίσαμε ένα δύσκολο αντίπαλο. Ξέραμε πόσο δύσκολα θα ήταν τα πράγματα όταν βρει χώρους. Ευτυχώς καταφέραμε και είμαι διπλά χαρούμενος γιατί σκόραραν οι επιθετικοί μου. Για να πάρουν αυτοπεποίθηση θα τους βοηθήσει στη συνέχεια. Μας χάρισαν μια σημαντική νίκη. Σίγουρα θέλετε να με ρωτήσετε κάποια πράγματα. Θα έχει δημοσιογραφική την Τρίτη, θα σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Ξέρετε πως έμειναν λόγω πειθαρχικού οι δύο παίκτες. Οι άλλοι τρεις θα αξιολογηθούν και ελπίζω να τους έχω μαζί μου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Καλή συνέχεια στη Νέα Σαλαμίνα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο».

Για την αλλαγή του Γιούστε: «Είχε ένα σφίξιμο και δεν ρισκάραμε. Είναι σημαντικό να τον έχουμε στο επόμενο παιχνίδι. Τίποτα σημαντικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ