aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνοίγει ο δρόμος για νέους επιθετικούς στον Απόλλωνα

Ανοίγει ο δρόμος για νέους επιθετικούς στον Απόλλωνα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το συμβόλαιο του Μουσταφά Καραγιόλ έληγε κανονικά το καλοκαίρι του 2020, όμως οι απογοητευτικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε δεν άφηνε άλλη επιλογή στη διοίκηση. Αποχωρεί και μαζί του αποχωρεί και ο άλλος επιθετικός, ο Νταβίδ Φοπαλά. Η επιθετική γραμμή αδειάζει και οι ανάγκες στη γραμμή κρούσης θα είναι πολλές ενόψει της νέας περιόδου.

Η διοίκηση θα χρειαστεί με τις ενέργειες της να φέρει ηρεμία στην ομάδα. Πέραν από την προσπάθεια που θα γίνει για να αναπληρωθεί το κενό των πιο πάνω, οι κυανόλευκοι χρειάζονται κι έναν στράικερ επιπέδου Μάγκλιτσα, ή ακόμη και καλύτερο. Ακούγονται πολλά αρνητικά τον τελευταίο καιρό για την ομάδα της Λεμεσού και οι ψίθυροι μόνο ζημιά κάνουν στον Απόλλωνα. Η σεζόν δεν τέλειωσε όπως όλοι επιθυμούσαν και θα πρέπει να κάνουν νέα αρχή, όμως επιβάλλεται να γίνει σωστός προγραμματισμός και κινήσεις με ποδοσφαιριστές που θα κάνουν την διαφορά.

Διαβάστε επίσης: Πρωτοκλασάτες κυπριακές ομάδες αξιολογούν τον Γοδόι

Ορισμένοι ποδοσφαιριστές, τράβηξαν μόνοι το κουπί τη σεζόν που διανύσαμε και αυτό έφερε φθορά στους ίδιους. Ο Βάλε, ο Πέδρο, ο Ρομπέρζ, ο Σατσέτι αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα. Δεν υπήρχαν ισάξιοι αντικαταστάτες και αυτό τους επηρέασε. Δεν πήραν ανάσες και μετά τον Ιανουάριο έμειναν από δυνάμεις, μάλιστα σε ορισμένα παιχνίδια, λόγω κούρασης εκτέθηκαν με τα λάθη στα οποία υπέπεσαν.

Διαβάστε επίσης: Προτάθηκε σε Απόλλων και ΑΕΚ Λάρνακας ο Γοδόι

Η προσπάθεια στη νέα σεζόν, είναι να αποδειχθεί πιο γεμάτος ο Απόλλωνας και ο προπονητής να έχει πιο πολλές επιλογές. Από φαβορί και επίδοξοι πρωταθλητές, κατέληξαν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, κάτι που δείχνει και τη γενική εικόνα της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ