aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνοίγει ο δρόμος για Έβερτον-Κουλιμπαλί

Ανοίγει ο δρόμος για Έβερτον-Κουλιμπαλί

Ένα βήμα πιο κοντά στην Έβερτον φέρεται να βρίσκεται ο Καλιντού Κουλιμπαλί, ο οποίος σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο απέρριψε το νέο συμβόλαιο που του προσέφερε η Νάπολι, την ίδια ώρα που γίνεται λόγος ακόμη και για συνάντηση εκπροσώπων των δύο συλλόγων.

Η κατάσταση με τον Σενεγαλέζο διεθνή και το μέλλον του μοιάζει αρκετά μπερδεμένη, με τον ίδιο από τη μία να παρουσιάζεται χαρούμενος με την ζωή στους «παρτενοπέι» και από την άλλη διατεθειμένος να αποχωρήσει από αυτούς.

Πιο συγκεκριμένα, ποικίλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως είπε όχι στα 1.3 εκ. λίρες ετησίως που του προσέφεραν οι Ιταλοί αλλά το σκέφτεται πάρα πολύ για την Έβερτον (ή και την Τσέλσι η οποία αν και φαίνεται να έχει κάνει μικρή υποχώρηση δεν έχει παρατήσει το θέμα) χωρίς όμως να έχει κατασταλάξει…

Στο θέμα ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα όταν και λέγεται πως θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του ισχυρού άνδρα της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τους ανθρώπους των «ζαχαρωτών».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ