aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ανοιχτοί λογαριασμοί» για Μίλαν και Λάτσιο

«Ανοιχτοί λογαριασμοί» για Μίλαν και Λάτσιο

Ανοιχτή έμεινε η υπόθεση πρόκριση στον τελικό για Λάτσιο και Μίλαν, μετά το σημερινό 0-0 με το οποίο έληξε η αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Ολίμπικο», για την ημιτελική φάση του ιταλικού Κυπέλλου.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι «λατσιάλι» είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, ενώ κατάφεραν να περιορίσουν και τους κινδύνους προς την εστία του Στρακόσια, με τη «συμπαγή» τους άμυνα.

Μάλιστα, είχαν και την καλύτερη φάση για γκολ, όταν στο 27ο λεπτό ο Ρομούλο προκάλεσε… πανικό στα καρέ των «ροσονέρι», αλλά ο Ιμόμπιλε δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, από εξαιρετική θέση!

Η Μίλαν είδε τον Πιάτεκ να «εγκλωβίζεται» από το μαρκάρισμα του Ατσέρμπι, με αποτέλεσμα να μην απειλήσει καθόλου, ενώ παράλληλα έχασε και τον Κεσί, με αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στο 29’.

Στην επανάληψη, τα πράγματα δεν άλλαξαν ουσιαστικά, με τις δύο ομάδες να κοιτάζουν πρωτίστως πως δεν θα δεχθούν γκολ , παρά να βγουν μπροστά και να δημιουργήσουν φάσεις.

Ο Ιμόμπιλε ήταν και πάλι εκείνος που είχε την σημαντικότερη φάση, δέκα λεπτά πριν το τέλος, με το σουτ του να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ντοναρούμα, αλλά να υποδεικνύεται οφσάιντ. Ενώ δύο κεφαλιές, από τους Μπάστος και Μπορίνι, στο 87 και το 88’ αντίστοιχα, πέρασαν άουτ…

Αφού λοιπόν… αλληλοεξουδετερώθηκαν, Λάτσιο και Μίλαν θα λύσουν τις διαφορές τους αναφορικά με το ποια θα πάρει το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό στη ρεβάνς που θα γίνει στο «Σαν Σίρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ