aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ανοιχτό βιβλίο» ο Πουρσαϊτίδης

«Ανοιχτό βιβλίο» ο Πουρσαϊτίδης

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Σε κάθε ομάδα υπάρχουν ποδοσφαιριστές που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της, αφού δεν βγαίνουν ποτέ από την ενδεκάδα, εκτός φυσικά και αν συντρέχει λόγος τιμωρίας ή τραυματισμού. Δεν θα μπορούσε λοιπόν αυτό να αποτελεί εξαίρεση για τη Νέα Σαλαμίνα, με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη να δείχνει τις προτιμήσεις του στους παίκτες με τους οποίους αρχίζει και τελειώνει το βασικό σχήμα της ομάδας του.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός είναι «ανοιχτό βιβλίο» σε ό,τι αφορά σημαντικά στελέχη του ρόστερ των ερυθρόλευκων και, ούτε λίγο ούτε πολύ, έχει στηριχθεί μέχρι στιγμής σε εννέα παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν τουλάχιστον ως βασικοί σε επτά από τα εννέα παιχνίδια. Ο λόγος για τους Βεσελόφσκι (9), Μαργκάσα (9), Τιάγκο (9), Κορέια (9), Κίνγκσλεϊ (9), Γκολομπάρντ (8), Χριστοφόρου (8), Ελουντού (8) και Νορ (7). Οι άλλοι παίκτες που ακολουθούν σε συμμετοχές είναι ο Μιντίκκης (5), ο οποίος έχασε κάποια παιχνίδια λόγω τραυματισμού, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί από τότε ο Φουστάρ (5), και ο Παύλου (6) που στάθηκε άτυχος στο ματς με τη Δόξα. Απ’ εκεί και πέρα, ο Σικόρσκι θεωρείται ως παίκτης της πρώτης αλλαγής (8), ακολουθεί ο Κωστή (6) και μετά είναι ο Κι Αζίζ (4).

Σε μια άλλη εξέλιξη, απόψε (19:00) στο οίκημα του Προμηθέα Μούταλλου στην Πάφο θα δηλώσουν «παρών» ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκυδίδης και οι ποδοσφαιριστές Ονουέγκμπου, Ελουντού και Χριστοφόρου, με σκοπό την ενημέρωση των φίλων της ομάδας που διαμένουν στην Πάφο, καθώς και για την προώθηση του λαχνού του σωματείου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ