aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνησύχησε ο Λέβι, μα όλα πλέον είναι καλά!

Ανησύχησε ο Λέβι, μα όλα πλέον είναι καλά!

Μεγάλη συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του «One.co.il» παραχώρησε ο τεχνικός της Ανόρθωσης Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός τεχνικός ανάλωσε πολύ χρόνο στο να μιλήσει για το ποδόσφαιρο στο Ισραήλ και στην Εθνική ομάδα της χώρας του, όμως, δεν παρέλειψαν οι «γείτονες» συνάδελφοι να τον ρωτήσουν για την παρουσία του στην Ανόρθωση.

Ο Λέβι ρωτήθηκε για τις μεγάλες αλλαγές του καλοκαιριού αλλά και για την ηλικία του ρόστερ, με τον ίδιο να δηλώνει πως όταν έχτιζε την ομάδα υπήρχαν ανησυχίες, ωστόσο η ποιότητα των παικτών έφεραν άλλο αέρα στην ομάδα.

Για το γεγονός πως δημιούργησε μία ομάδα από την αρχή και πως μόνο τρεις ποδοσφαιριστές έμειναν από την προηγούμενη χρονιά, είπε: «Υπήρχε ανησυχία όμως μετά που ήρθαν στην ομάδα ψηλής ποιότητας ποδοσφαιριστές, διψασμένοι για διάκριση, ήξερα πως θα γινόντουσαν ομάδα και αυτό ευτυχώς συνέβη σχετικά γρήγορα».

Για τον υψηλό μέσο όρο ηλικίας, πρόσθεσε: «Μερικές φορές είναι σύμπτωση. Με τον προϋπολογισμό μας δεν μπορούσαμε να φέρουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές ή τα πιο υποσχόμενα ταλέντα, όμως δομήσαμε ορθά τον σκελετό μας. Το γεγονός πως έμειναν στην ομάδα ο Ρουβέν Ράγιος και ο αρχηγός μας ο Ζοάο Βίκτορ, βοήθησε πολύ για να δεθεί και να αποκτήσει ομοιογένεια η ομάδα».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Αριέλ Αρούς ο οποίος πάει εξαιρετικά σε Ανόρθωση και σε Εθνική Ισραήλ: «Προπόνησα τον Αριέλ στην Μπέιταρ και στην Νετάνια. Είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Δουλεύει σκληρά και έχει έναν προπονητή τερματοφυλάκων που κάνει πολύ καλή δουλειά μαζί του. Από βδομάδα σε βδομάδα γίνεται καλύτερος και ελπίζω ότι θα συνεχίσει έτσι. Είναι θετικό ότι έχει μπροστά του έμπειρους αμυντικούς. Έχω έναν καλό τερματοφύλακα στην εστία».

Αν πιστεύει ότι ίσως στην Κύπρο να τον εκτιμούν περισσότερο απ’ ότι στο Ισραήλ, είπε: «Όχι, νιώθω πολύ άνετα και καλά και στο Ισραήλ και στην Κύπρο. Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου θα σου πούνε την γνώμη τους αν την ζητήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ