aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνησυχία και μπελάδες για τον Ντάνι Ακίνο…

Ανησυχία και μπελάδες για τον Ντάνι Ακίνο…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Αναγκαστική αλλαγή έγινε στο 23ο λεπτό του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Ντάνιελ Ακίνο, λόγω μυϊκού τραυματισμό. Μάλιστα, ο Ισπανός επιθετικός πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου με βουρκωμένα τα μάτια, μιας και ήθελε πολύ να μείνει στο ματς.  Ο Ακίνο πέρασε από εξετάσεις και πιθανόν σήμερα να γίνουν γνωστά τα αποτελέσματά τους. Για την ώρα δεν μπορεί να εκτιμηθεί πόσο καιρό θα μείνει εκτός προπονήσεων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην Ισπανία γίνεται μπόλικος ντόρος γύρω από το όνομα του Ακίνο σχετικά με προμήθειες που δόθηκαν σε ατζέντηδες, όταν είχε πάρει μετεγγραφή στη Μούρθια. Ήδη φαίνεται να διενεργείται έρευνα, με την ΑΕΚ βεβαίως να μην έχει καμία εμπλοκή στο όλο θέμα (περισσότερες λεπτομέρειες ΕΔΩ).

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Λάρνακας υποδέχεται τη Νέα Σαλαμίνα και ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ δεν θα μπορεί να υπολογίζει τον Μίκελ Γκονθάλεθ που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, καθώς και τον Ακοράν Ρέγιες που αποβλήθηκε. Από εκεί και πέρα, οι Μοϊσόφ, Καταλά και Χέφελ συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να επιστρέψουν. Χθες οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό, σήμερα και αύριο θα προπονηθούν κανονικά και ακολούθως θα δοθεί τετραήμερο ρεπό για τις γιορτές του Πάσχα. Έτσι, με αυτά τα δεδομένα, η επιστροφή των ποδοσφαιριστών στις προπονήσεις για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει Νέας Σαλαμίνας αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα του Πάσχα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ