aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγγλική «μάχη» για Ομπαμεγιάνγκ

Αγγλική «μάχη» για Ομπαμεγιάνγκ

Επιθυμία του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ είναι να αποχωρήσει από τη Ντόρτμουντ στο μέλλον, γεγονός που έχει ανοίξει τον δρόμο στις Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες έχουν τον παίκτη στην κορυφή της λίστας τους.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, οι δυο σύλλογοι του Νησιού φέρονται διατεθειμένοι να χτυπήσουν την πόρτα των Βεστφαλών το προσεχές καλοκαίρι, προσπαθώντας να φτάσουν κοντά στα 72 εκατομμύρια ευρώ που ζητάνε οι Γερμανοί για να τον αποχωριστούν.

Εκτός από τις δύο ομάδες της Premier League, για τον Γκαμπονέζο έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν, με τους «μερένχες» να αποτελούν την πρώτη επιλογή του παίκτη, σε περίπτωση φυγής από το «Signal Iduna Park» .

Να τονίσουμε όμως πως η απαγόρευση μεταγραφών που εχει επιβληθεί στη «βασίλισσσα» και ισχύει μέχρι τον Γενάρη του 2018, ίσως δυσκολέψει την υπόθεση για τους Ισπανούς, διευκολύνοντας ταυτόχρονα τις δύο αγγλικές ομάδες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ