aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγγλία: Ο Σαουθγκέιτ προτρέπει τους διεθνείς να μιμηθούν τον Ανρί

Αγγλία: Ο Σαουθγκέιτ προτρέπει τους διεθνείς να μιμηθούν τον Ανρί

Ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ, προέτρεψε τους Αγγλους διεθνείς ν΄ ακολουθήσουν το παράδειγμα του Τιερί Ανρί και να… εγκαταλείψουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να μην πέφτουν θύματα διαδικτυακών επιθέσεων, αρνητικής κριτικής και ρατσιστικών σχολίων.

«Μετά από έναν αγώνα κι ενώ μπορεί να είναι ευάλωτοι σε αυτό το σημείο, είναι κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Αγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός και συνέχισε: «Εάν επρόκειτο να μιλήσετε με όλους τους προπονητές σε όλη τη χώρα, μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες τους είναι, ότι μόλις μπουν στ΄ αποδυτήρια, σπεύδουν στα κινητά τηλέφωνά τους, όταν μπορεί να είναι ευάλωτοι σ’ εκείνο το χρονικό σημείο».

Ο 50χρονος προπονητής, είπε ότι εγκατέλειψε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2013, μετά τον διορισμό του ως επικεφαλής της εθνικής Ελπίδων: «Κατά την διάρκεια των συγκεντρώσεων, προσπαθώ να αποσυνδεθώ από όλα τα εξωτερικά μέσα. Βεβαίως, είναι υπέροχο να συμβαδίζουμε με όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Αλλά ο κόσμος, είναι ένα πιο ευτυχισμένο μέρος εάν δεν με αγγίζει αυτή η «αρνητικότητα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ