aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑγγελής Αγγελή… δέκα μήνες μετά!

Αγγελής Αγγελή… δέκα μήνες μετά!

Επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τον Αγγελή Αγγελή δέκα ολόκληρους μήνες μετά. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό που στην περσινή σεζόν και το τελευταίο του παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΛ στις 21 Δεκεμβρίου 2016, επέστρεψε σήμερα στη δράση, αφού πέρασε ως αλλαγή στο ημίχρονο στον αγώνα με την Δόξα (αντικατέστησε τον Ζοάο Πέδρο στο 46’). Για τον Απόλλωνα, ο Αγγελή είναι πολύ σπουδαία επιλογή και σίγουρα η επιστροφή του χαροποιεί τους φίλους της λεμεσιανής ομάδας.

Από εκεί και πέρα, ο Σωφρόνης Αυγουστή βρέθηκε και πάλι στον πάγκο του Απόλλωνα, καθώς έληξε η ποινή της τιμωρίας του με τέσσερις αγωνιστικές. Θα είχε δικαίωμα να καθίσει στη θέση του στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, αλλά ο αγώνας στο ΓΣΠ δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου. Η προηγούμενη φορά που κοούτσαρε από τον πάγκο ο Αυγουστή την ομάδα του-σε αγώνα πρωταθλήματος- ήταν στις 18 Σεπτεμβρίου στη δραματική νίκη επί του Ερμή με 4-2. Ήταν στην κερκίδα στους αγώνες με ΑΕΛ (1-1), Νέα Σαλαμίνα (5-0), Ανόρθωση (1-1) και Άρη (1-0).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ