aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνέβηκε στη 2η θέση η Σεβίλλη! (vid)

Ανέβηκε στη 2η θέση η Σεβίλλη! (vid)

Η Σεβίλλη επικράτησε της Σπαρτάκ Μόσχας 2-1 και πέρασε στην 2η θέση της βαθμολογίας στον 5ο όμιλο με επτά βαθμούς, δύο περισσότερους από την αντίπαλο της και έναν λιγότερο από την Λίβερπουλ. 

Ο Έβερ Μπανέγα ήταν ο δημιουργός του πρώτου γκολ (Λανγκλέ 30’) και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος στο 59’, στη νίκη των Σεβιγιάνων με 2-1 απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας. Με αυτόν τον τρόπο οι Ανδαλουσιανοί πήραν και μια εκδίκηση για την ήττα τους με το βαρύ 5-1 από την Σπαρτάκ στη Μόσχα και πλέον στοχεύουν σε νίκη την επόμενη αγωνιστική απέναντι στη Λίβερπουλ για να περάσουν στην πρώτη θέση του γκρουπ. Το γκολ για την Σπαρτάκ Μόσχας, ο Ζε Λουίς στο 78’.

Η Σεβίλλη ήθελε να πάρει εκδίκηση για την ήττα διασυρμό στο πρώτο παιχνίδι και τη νίκη για να ξαναμπεί σε θέση οδηγού για την πρόκριση έναντι της ρωσικής ομάδας. Οι Ανδαλουσιανοί μπήκαν δυνατά με τον Νολίτο να υποχρεώνει σε υπέροχη επέμβαση τον Σελίκχοφ στο 7’. Ο Νολίτο συνέχισε να είναι δραστήριος και είχε νέα καλή ευκαιρία στο 21ο λεπτό. Τελικά λίγο πριν το μισάωρο ο Λανγκλέ, από μια στημένη φάση άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπανέγκα εκτέλεσε το κόρνερ και ο στόπερ της Σεβίλλης άνοιξε το σκορ.

Στην επανάληψη η Σεβίλλη ήθελε να μπει δυνατά για να «κλειδώσει» τη νίκη και με μια υπέροχη προσωπική ενέργεια του Έβερ Μπανέγα και τελείωμα με το αριστερό που έστειλε την μπάλα στο δεξί παράθυρο του Σελίκχοφ έκανε το 2-0. Η Σπαρτάκ Μόσχας κατόρθωσε να αντιδράσει στο 78’ με τον Ζε Λουίς, αφού πήρε το ριμπάουντ από την επέμβαση του Ρίκο στο πλασέ του Γκλουσάκοφ για να μειώσει σε 2-1.

СЕВИЛЬЯ – СПАРТАК 2-1 ОБЗОР МАТЧА. ЛИГА ЧЕМПИОНОВ 01.11.2017 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ. FOOTGOL TV 1 – “Подпишись на канал” на Rutube.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο:

Σεβίλλη – Σπαρτάκ Μόσχας 2-1 (30’ Λανγκλέ, 59’ Μπανέγα-78’ Ζε Λουίς)

Λίβερπουλ – Μάριμπορ 3-0 (49’ Σαλάχ, 64’ Τσαν, 90′ Στάριτζ)

Η βαθμολογία στον 5ο όμιλο 

  1. Λίβερπουλ 8
  2. Σεβίλλη 7
  3. Σπαρτάκ Μόσχας 5
  4. Μάριμπορ 1

Επόμενη αγωνιστική: 

Σπαρτάκ Μόσχας – Μάριμπορ

Σεβίλλη – Λίβερπουλ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ