aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνεβάζουν στροφές την κατάλληλη στιγμή στον θρύλο!

Ανεβάζουν στροφές την κατάλληλη στιγμή στον θρύλο!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πέρα από τη φοβερή ανατροπή από το τελευταίο παιχνίδι, βγήκαν και κάποια πολύ θετικά συμπεράσματα που έχουν να κάνουν με δυο τρεις ποδοσφαιριστές. Για παράδειγμα, η επιστροφή του Άμπρααμ Γκιέ Γκιέ, ήλθε την κατάλληλη στιγμή. Και με τα γκολ που σημείωσε θα τον βοηθήσει να ανέβει η ψυχολογία του.

Το χρειαζόταν το γκολ μετά από τόση μακρά αποχή και οι φίλοι του Απόλλωνα, δικαιολογημένα νιώθουν πως η παρουσία του στην ενδεκάδα θα βοηθήσει την ομάδα τους να ανεβάσει τις στροφές της στην επίθεση. Η αλήθεια είναι πως δεν είχε κανείς την ανάγκη να δει τον Ιβοριανό να σκοράρει για να πειστεί για την αξία του. Από την άλλη, θετικές εντυπώσεις αφήνει ο Μάριο Σέρζιο.

Όταν το καλοκαίρι ανακοινωνόταν η απόκτηση, ακούστηκαν πολλά μουρμουρητά. Τελικά η απόκτησή του αποδεικνύεται σημαντική. Έχει αποθέματα δυνάμεων, είναι ποιοτικός και ουσιαστικός και γέμιζε για καλά τη θέση του δεξιού μπακ.

Ο τρίτος που κλέβει την παράσταση και πείθει είναι ο Γιώργος Βασιλείου. Αθόρυβος, αλλά ουσιαστικός,  ανταποκρίνεται πλήρως  σε ό,τι του ζητήσει ο προπονητής του, βγάζοντας φιλότιμο και παλληκαριά.

Σε αντιδιαστολή με την απουσία του Ρομπέρζ από τα δύο επόμενα παιχνίδια, τη θέση του οποίου θα πάρει μάλλον ο Πελαγίας, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα έχει στη διάθεσή του, τον Τιάγκο Γκόμες. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του και η τεχνική ηγεσία τον υπολογίζει.

Ακόμη η διακοπή μπορεί να αποβεί ωφέλιμη και για τον Άντον Μαγκλίτσα. Είναι καλύτερα, αλλά θα διαφανεί μέσα από τις αντοχές του οργανισμού του, αν θα προλάβει το παιχνίδι που ακολουθεί στις 2 Απριλίου με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.  Αν όλα πάνε καλά, ο Κροάτης επιθετικός λογικά θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων από  εβδομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ