aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνεβάζει στροφές ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ανεβάζει στροφές ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Ανεβάζει στροφές ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη άνοιξη, με αποτέλεσμα να χάσει τον τελικό του Europa League και να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους» στα τέλη της περιόδου.

Ο «Ιμπρα» έχει μπει ήδη σε πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων που περιλαμβάνουν τρέξιμο και σουτ και από το ιατρικό τιμ της ομάδας προκύπτει πως δεν αποκλείεται έως τα τέλη του μήνα να ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων των «κόκκινων διαβόλων».

Γι’ αυτό ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει συμπεριλάβει το όνομά του στη λίστα που κατέθεσε στην UEFA για τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και απομένει ν’ αποδειχθεί αν ο 35χρονος άσος καταφέρει να διαψεύσει τις ιατρικές εκτιμήσεις, που προέβλεπαν πως θα επιστρέψει στη δράση τον Ιανουάριο.

Ο Σουηδός άσος πραγματοποίησε 46 συμμετοχές με την φανέλα της Μάντσεστερ και πέτυχε 28 γκολ την περασμένη σεζόν. Αποδεσμεύτηκε από το σύλλογο τον Ιούνιο, μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ