aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆνετος περίπατος και… μοναξιά για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Άνετος περίπατος και… μοναξιά για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε… περίπατο στο Βελιγράδι, διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα με 85-59 και έμεινε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Euroleague! H ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη γνώριζε πως μία πιθανή νίκη της στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα θα της έδινε… απλόχερα την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Regular Season, καθώς η μέχρι πρότινος «συγκάτοικός» της Χίμκι, ηττήθηκε χθες (14/11) από τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, η ΤΣΣΚΑ έπαιξε… αγριεμένα στη Σερβία και διέλυσε τον Ερυθρό Αστέρα με το εμφατικό  , φτάνοντας στις έξι νίκες μετά το πέρας των εφτά πρώτων αγωνιστικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αντίθετα, οι Σέρβοι έπεσαν στο 2-5 και έμειναν στα χαμηλά… στρώματα του βαθμολογικού πίνακα. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Νάντο Ντε Κολό με 16 πόντους, ενώ ο Κάιλ Χάινς μέτρησε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ. Από τον Ερυθρό Αστέρα, πάλεψε ο Τέιλορ Ρότσεστι με 15 πόντους και 5 ασίστ.

Τα δεκάλεπτα: 10-22, 27-44, 34-65, 59-85.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ