aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆνετο πέρασμα για Μίλαν και Λιλ

Άνετο πέρασμα για Μίλαν και Λιλ

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν στον 8ο όμιλο του Europa League, καθώς Μίλαν και Λιλ πέρασαν εύκολο βράδυ κόντρα σε Σέλτικ και Σπάρτα Πράγας, μακριά από την έδρα τους.

Οι «ροσονέρι» επικράτησαν 3-1 στο «Σέλτικ Παρκ», σε ένα ματς που ο Βασίλης Μπάρκας ήταν στην εστία των «Κελτών», ενώ η Λιλ παίζοντας με παίκτη παραπάνω επικράτησαν 4-1 και έστω και προσωρινά είναι στην κορυφή.

Σέλτικ-Μίλαν 1-3

Τις εξαιρετικές της εμφανίσεις για τη φετινή σεζόν συνεχίζει η Μίλαν του Στέφανο Πιόλι, καθώς επικράτησε εύκολα στο «Σέλτικ Παρκ» της κακής το τελευταίο διάστημα Σέλτικ, που προερχόταν και από την ήττα στο ντέρμπι κόντρα στη Ρέιντζερς. Μόλις στο 14’ ο Κρούνιτς νίκησε τον Βασίλη Μπάρκα με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 42’ ο Μπαχίμ Ντίας έγειρε μια και καλή την πλάστιγγα υπέρ των «ροσονέρι». Στο 76’ ο Ελιουνούσι έδωσε μια ελπίδα στους γηπεδούχους, καθώς μείωσε σε 2-1, ωστόσο στις καθυστερήσεις ο Χάουγκε διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-3).

Σπάρτα Πράγας-Λιλ 1-4

Πολύ εύκολο έγινε το έργο της Λιλ στην Τσεχία κόντρα στη Σπάρτα Πράγας, καθώς μόλις στο 23’ ο Κρέιτσι αντίκρισε απ’ ευθείας την κόκκινη κάρτα και άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες, ουσιαστικά για όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι Γάλλοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιαζίτσι πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τους Τσέχους όμως να αντιδρούν στο 46’ με το τέρμα του Ντότσκαλ. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιαζίτσι είχε… κέφια και στο 60’ έκανε το 2-1, ενώ στο 66’ ο Ικονέ «κλείδωσε» και τη νίκη για την ομάδα του. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε και πάλι ο Γιαζίτσι στο 75’, ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
Σέλτικ-Μίλαν 1-3 (76’ Ελιουνούσι – 14’ Κρούνιτς, 42’ Μπραχίμ Ντίαζ, 90’ Χάουγκε)
Σπάρτα Πράγας-Λιλ 1-4 (46’ Ντότσκαλ – 45’, 60’, 75’ Γιαζίτσι, 66’ Ικονέ)

Η βαθμολογία:
1.Λιλ 3 (4-1)
2.Μίλαν 3 (3-1)
3.Σέλτικ 0 (1-3)
4.Σπάρτα Πράγας 0 (1-4)

Η επόμενη αγωνιστική (29/10):
Λιλ-Σέλτικ
Μίλαν-Σπάρτα Πράγας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ