aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆνετη και ωραία στην πρεμιέρα η Νάπολι (video)

Άνετη και ωραία στην πρεμιέρα η Νάπολι (video)

Μεσοβδόμαδα έκανε βήμα πρόκρισης για τους ομίλους του Champions League, κόντρα στη Νις, αλλά η Νάπολι δεν έμεινε εκεί. Οι «παρτενοπέι» ήταν συγκεντρωμένοι, σοβαροί και έκαναν το καθήκον τους στην πρεμιέρα, επικρατώντας άνετα με 3-1 εκτός έδρας της Ελλάς Βερόνα. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, είχε την απόλυτη υπεροχή στο ματς και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει στο 1-0. Πάντως, χρειάστηκε η συνδρομή του Σουρπάγεν, με τον παίκτη της Βερόνα να κάνει λάθος, στέλνοντας τη μπάλα στην εστία της ομάδας του, διαμορφώνοντας το 1-0 για τη Νάπολι στο 32ο λεπτό.

Οι «παρτενοπέι» στο 39’ βγήκαν όμορφα στην επίθεση και έφτασαν στο 2-0. Ο Ινσίνιε έγινε δημιουργός, ο Μίλικ εκτελεστής και η νίκη «κλείδωσε» πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους. Ο Γκουλάμ στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης έγραψε το 3-0, ενώ το μόνο που πέτυχαν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 82ο λεπτό. Ο Χισάι, ανέτρεψε στην περιοχή τον Βέρντε και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, ενώ ο Πατσίνι αποδείχθηκε εύστοχος από τα έντεκα μέτρα, μειώνοντας στο τελικό 3-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ