aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆνετη και ωραία η Λίβερπουλ! (vid)

Άνετη και ωραία η Λίβερπουλ! (vid)

Έβαλε πλώρη για τους «16» η Λίβερπουλ! Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ φόρτσαρε στο δεύτερο ημίχρονο και καθάρισε την Μάριμπορ με 3-0, κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά αναφορικά με την πρόκρισή της. Για ένα 45λεπτο άντεξαν μόνο οι Σλοβένοι, που ήταν ακίνδυνοι για ακόμη ένα παιχνίδι και έδειξαν ότι αποτελούν ίσως και την πιο αδύναμη ομάδα της διοργάνωσης.

Με μία λέξη μπορεί να χαρακτηριστεί το πρώτο ημίχρονο το ματς: Σφυροκόπημα! Η Λίβερπουλ έφτασε να έχει ακόμη και 75% κατοχή, δεν επέτρεψε στη Μάριμπορ να περάσει ούτε το κέντρο και είχε 13 τελικές! Ωστόσο, δεν κατάφερε ποτέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και πήγε στο ημίχρονο όπως ξεκίνησε το ματς (0-0).

Η Λίβερπουλ, όμως, δεν είχε όρεξη για… παιχνίδια! Έπαιξε για ένα εικοσάλεπτο ακόμη καλύτερη μπάλα και έβαλε στα δίχτυα τη Μάριμπορ. Ο Σαλάχ στο 49’ με κάτι σαν τακουνάκι άνοιξε το σκορ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Μίλνερ δεν κατάφερε να νικήσει τον Χαντάνοβιτς από την άσπρη βούλα. Ο Τσαν ήρθε στο 64ο λεπτό να γράψει το 2-0 με ωραίο πλασέ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90ο λεπτό ο Στάριτζ!

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο:

Σεβίλλη – Σπαρτάκ Μόσχας 2-1 (30’ Λανγκλέ, 59’ Μπανέγα-78’ Ζε Λουίς)

Λίβερπουλ – Μάριμπορ 3-0 (49’ Σαλάχ, 64’ Τσαν, 90′ Στάριτζ)

Η βαθμολογία στον 5ο όμιλο

  1. Λίβερπουλ 8
  2. Σεβίλλη 7
  3. Σπαρτάκ Μόσχας 5
  4. Μάριμπορ 1

Επόμενη αγωνιστική:

Σπαρτάκ Μόσχας – Μάριμπορ

Σεβίλλη – Λίβερπουλ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ