aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΆνετη και ωραία η Μπάγερν

Άνετη και ωραία η Μπάγερν

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η Μπάγερν πήρε μια ακόμη σημαντική νίκη στο Μόναχο, αυτή τη φορά για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας απέναντι στη Ζενίτ με σκορ 77-69.

Οι Βαυαροί (5-8) οι οποίοι στο δεύτερο μέρος φρόντισαν να αποδείξουν στο παρκέ ότι διαθέτουν σαφώς ποιοτικότερο σύνολο από τους Ρώσους (3-10), εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων στο τρίτο δεκάλεπτο, φτάνοντας σε ένα τελικό αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του ματς.

Πλέον μετά και το πέρας των πρώτων αγωνιστικών, η Ζενίτ δείχνει να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της διοργάνωσης, αποτελώντας τον σάκο του μποξ για τις περισσότερες ομάδες. Η εικόνα της ομάδας του Πλάθα είναι απογοητευτική, με την σεζόν να εξελίσσεται σε εφιάλτη.

Από την άλλη η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να μην ικανοποίησε τους 5000 φίλους της που βρέθηκαν στο Audi Dome, ωστόσο έδειξε σημάδια «ζωής», αφήνοντας μια ελπίδα ότι ίσως προλάβει να ανακάμψει και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο πέραν της συμμετοχής.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Άλεξ Ρενφρό με 18 πόντους, ενώ από τους νικητές που είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό, ξεχώρισε ο Βλαντιμίρ Λούλιτς με 17.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ