aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνέστης: «Να δώσουμε κάτι παραπάνω και για τον Πέτρο»

Ανέστης: «Να δώσουμε κάτι παραπάνω και για τον Πέτρο»

Για την επικείμενη αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μίλαν για την 4η αγωνιστική του Europa League, μίλησε ο Γιάννης Ανέστης. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μία ημέρα πριν το ματς, ο πορτιέρε της Ένωσης εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα του μπορεί να κερδίσει τους Ιταλούς, ενώ ανέφερε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν κάτι παραπάνω και για τον τραυματία Πέτρο Μάνταλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Ανέστης στη συνέντευξη Τύπου: «Προερχόμαστε από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο Μιλάνο, πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Από εκεί και πέρα πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, πρέπει να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Η κούραση δεν νομίζω ότι θα παίξει ρόλο, έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Από την αρχή πρέπει να μπούμε δυνατά και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Για το αν ο τραυματισμός του Μάνταλου δίνει στους παίκτες ένα έξτρα κίνητρο: «Από μόνο του αυτό το ματς, απέναντι σε τέτοιες ομάδες που έχουν μεγάλη ευρωπαϊκή ιστορία, μας δίνει κίνητρο να δώσουμε το 100% για να πάρουμε ότι καλύτερο. Όπως είπατε κι εσείς, όμως, μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς είναι να δώσουμε από την αρχή κάτι παραπάνω από το 100% για να βοηθήσουμε τον Πέτρο, που είναι πάντα δίπλα μας. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε και θα τον κάνουμε χαρούμενο».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Οι τέσσερις χιλιάδες που βρέθηκαν στο… κρύο Μιλάνο, κατάφεραν να ζεστάνουν το γήπεδο που είναι τόσο μεγάλο. Μας έδωσαν ένα παραπάνω κίνητρο για να κάνουμε ένα καλό ματς και το συνοδέψαμε με έναν πόντο. Μακάρι και αύριο να δώσουν βροντερό παρών, να είναι δίπλα μας και να τους κάνουμε χαρούμενους στο τέλος του παιχνιδιού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ