aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνελκά: «Μετανιώνω που δεν έμεινα στη Λίβερπουλ»

Ανελκά: «Μετανιώνω που δεν έμεινα στη Λίβερπουλ»

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο Νικολά Ανελκά έπειτα από 19 ολόκληρα χρόνια όσον αφορά την παρουσία του στη Λίβερπουλ ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, το 2001.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά στην αγγλική εφημερίδα «Liverpool Echo» έπρεπε να είχε παραμείνει με μόνιμη μεταγραφή στους «Κόκκινους».

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος Γάλλος φορ είπε: «Το ότι δεν παρέμεινα με μεταγραφή στη Λίβερπουλ είναι από τα πράγματα που έχω μετανιώσει όσο τίποτε άλλο. Τα πάντα ήταν τέλεια. Αγαπούσα τα πάντα σε αυτόν τον σύλλογο. Είχα μια υπέροχη σχέση με τους οπαδούς. Τους αγαπούσα και νομίζω πως ήταν αμοιβαίο. Κοιτώντας πίσω στο χρόνο, είμαι πολύ περήφανος που φόρεσα τη φανέλα αυτής της θρυλικής ομάδας, που έζησα αυτό το στάδιο και αυτούς τους απίστευτους οπαδούς».

Όσο για το λόγο που δεν υπέγραψε ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν συνέβη γιατί ο Ζεράρδ Όυγιέ ήθελε να πληρώσει μικρότερο μισθό. Το δέχομαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ