aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAνέλαβε τη Ντέρμπι Κάουντι ο Φρανκ Λάρμπαρντ

Aνέλαβε τη Ντέρμπι Κάουντι ο Φρανκ Λάρμπαρντ

Ο Φρανκ Λάμπαρντ είναι ο νέος προπονητής της Ντέρμπι Κάουντι.

O παλαίμαχος Άγγλος ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και θα είναι αυτός που θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα και πάλι στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από έντεκα χρόνια.

Ο 39χρονος Λάμπαρντ διαδέχεται τον Γκάρι Ρόουετ, ο οποίος θα συνεχίσει στον πάγκο της Στόουκ Σίτι.

«Πάντα ήθελα να προπονήσω μία ομάδα με παράδοση και ιστορία όπως η Ντέρμπι Κάουντι, επομένως αυτή είναι μία τεράστια ευκαιρία. Πέρασα πολύ χρόνο, συζητώντας το ρόλο μου και τους στόχους της ομάδας με τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο. Θέλουμε να χτίσουμε στην έκτη θέση που κατέλαβε η ομάδα την περυσινή σεζόν, αλλά και να αναδείξουμε παίκτες απ’ τα τμήματα υποδομής.

Αυτή είναι η πρώτη δουλειά μου ως προπονητής, αλλά έχω εργαστεί δίπλα στους καλύτερους προπονητές και πιστεύω πολύ στις δυνατότητές μου, αλλά και της ομάδας. Δεν είναι εύκολο να προπονείς μία ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά πραγματικά ανυπομονώ γι’ αυτή την πρόκληση» δήλωσε ο θρύλος της Τσέλσι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ