aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνδρέου: «Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε, αλλά ήταν ανένδοτος»

Ανδρέου: «Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε, αλλά ήταν ανένδοτος»

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports 1 ο πρόεδρος, Πάρης Ανδρέου.

Για το αν θα προκύψει αντικαταστάτης του Βεργέτη από απόψε: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα έχουμε απόφαση από απόψε. Αν δεν βρούμε κάτι που θα μας ικανοποιεί δεν θα πάρουμε απόφαση».

Για τα κριτήρια: «θα πρέπει να είναι κάποιος που να έχει δουλέψει στην Κύπρο και να έχει εμπειρία κάποιων χρόνων, είτε Κύπριος είτε ξένος».

Για τον Βεργέτη: «Πρόθεση μας ήταν να παραμείνει. Θεωρούσε ότι η ομάδα χρειαζόταν μια αλλαγή ψυχολογίας και έδωσε παραίτηση. Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε αλλά ήταν ανένδοτος. Χθες μου είχε πει ότι δεν είχε άλλη πρόταση. Το ποδόσφαιρο έχει ιδιαιτερότητες. Οι αλλαγές προπονητών είναι συχνό φαινόμενο. Δεν μπορείς να αλλάξεις 20 ποδοσφαιριστές ή το συμβούλιο στη διάρκεια της χρονιάς και πάντα την πληρώνει ο προπονητής. Τα κακά αποτελέσματα μας οδήγησαν σε αυτά τα δεδομένα. Αν είχαμε δύο νίκες σε κάποια παιχνίδια θα μιλούσαμε για άλλα».

Για τη βαθμολογική της θέση: «Αν χάσουμε 6-7 παιχνίδια θα πάμε διαβάθμιση. Αυτό που χρειάζεται είναι να συνειδητοποιήσουμε την ευθύνη, να βρούμε τι έφταιξε, να δουλέψουν οι ποδοσφαιριστές σκληρά και από την επόμενη μέρα να παίξουμε όπως παίζαμε, με αποφασιστικότητα και πείσμα. Αν η ομάδα ηρεμήσει δύσκολα θα χάσει παιχνίδι στο δεύτερο γκρουπ».

Για το ποιος θα κοουτσάρει με τον Άρη: «Είναι ο Κωνσταντίνος Μηνά που θα κάνει τις προπονήσεις και πιθανότατα θα κοουτσάρει την ομάδα».

Για τις δικές του προθέσεις: «Είμαι προβληματισμένος και κουρασμένος. Είναι πολλά τα θέματα. Το σωματείο είναι μεγάλο, με πολλά προβλήματα κυρίως νοοτροπίας. Έχει πολύ κόσμο που μπορεί να έρθει κοντά να βοηθήσει. Κανένα άτομο δεν μπορεί από μόνο του να πάρει στους ώμους του το σωματείο. Πρέπει να γίνεται συλλογική δουλειά. Το υφιστάμενο συμβούλιο έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά, με τα λάθη που έχει κάνει. Πρέπει να έχει και μια αλλαγή, είναι κάτι που θα το συζητήσουμε σε 3-4 εβδομάδες».

Για το μεγαλύτερο φετινό λάθος: «Δεν μπορώ να πω ότι κάτι στοίχισε στο σωματείο. Θα μπορούσαμε να είχαμε άλλο προπονητή στην άρχη της χρονιάς. Πιθανόν η φιλοδοξία μας να βάλουμε στόχο την εξάδα ήταν λάθος. Εγώ διαφωνώ, λέω ότι βάζεις ψηλούς στόχους για να πας όσο πιο ψηλά μπορείς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ