aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνδρέου: «Ώρα για αποδείξεις…»

Ανδρέου: «Ώρα για αποδείξεις…»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πέντε σημαντικά αλλά και σε γενικές γραμμές βατά παιχνίδια ακολουθούν για τη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το τέλος του Α’ γύρου. Ερμής (εκτός), Αναγέννηση (εντός), Δόξα (εκτός), Εθνικός (εντός) και Καρμιώτισσα (εκτός) είναι το πρόγραμμα των ερυθρολεύκων στη συνέχεια και θα επιδιώξουν τη μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

Αναλόγως, θα διαφανεί εάν η ομάδα της Αμμοχώστου θα διατηρήσει τις ελπίδες της για είσοδο στην εξάδα με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος ή αν θα υποχρεωθεί να αναθεωρήσει τους στόχους της.

«Πιστεύω στην ομάδα, στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και σε όσους αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Ακολουθούν πέντε παιχνίδια που προσφέρονται για να αποδείξουμε ότι έχουμε δυνατότητες ως ομάδα και μπορούμε να υλοποιήσουμε τον στόχο που θέσαμε από το καλοκαίρι. Σίγουρα κανένα ματς δεν είναι εύκολο, όμως αν θέλουμε τη διάκριση θα πρέπει να κυνηγήσουμε εάν είναι δυνατόν το απόλυτο των βαθμών», ανέφερε στο «Goal» ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας.

Ο Πάρης Ανδρέου, για το γεγονός ότι η ομάδα του ακόμη «ψάχνεται» και παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, είπε: «Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Δεν είναι στα καλύτερά τους και προσδοκούμε πως στη συνέχεια θα δείξουν τον καλό τους εαυτό και θα συμβάλουν ώστε η ομάδα να έχει καλή παρουσία και κυρίως να παίρνει τα θετικά αποτελέσματα. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, αυτό που θα μετρήσει απ’ εδώ και στο εξής είναι η ουσία».

Αναφερόμενος στο ματς με την Ομόνοια και τον βαθμό που πήρε η Νέα Σαλαμίνα, επισήμανε: «Παρόλο που δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, δείξαμε χαρακτήρα και τουλάχιστον δεν χάσαμε. Αναμένουμε πως το γεγονός αυτό θα βοηθήσει την ομάδα ενόψει των αγώνων που ακολουθούν, την οποία αναμένω πολύ καλύτερη».

Ο Βεργέτης, για το ματς της Κυριακής με τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», είναι στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους ποδοσφαιριστές αφού επανέρχεται ο Τσίνα που εξέτισε την τιμωρία του και ο Τσινγκουίνι που επέστρεψε από την πατρίδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ