aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑνχελίνιο: «Η πίεση είναι περισσότερο στην πλευρά της Λίβερπουλ»

Ανχελίνιο: «Η πίεση είναι περισσότερο στην πλευρά της Λίβερπουλ»

Η Λίβερπουλ βρίσκεται μια «ανάσα» από την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League, μετά το υπέρ της 2-0 στον πρώτο αγώνα με τη Λειψία.

Την Τετάρτη (10/3), οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους στη Βουδαπέστη με τυπικά γηπεδούχους τους «reds» με στόχο το εισιτήριο για τους «8».

Με δηλώσεις του σε αγγλικό Μέσο, ο Ανχελίνιο ξεκαθάρισε πως οι Γερμανοί θα τα δώσουν όλα για την ανατροπή και την πρόκριση στην επόμενη φάση, τονίζοντας πως η πίεση και το άγχος βρίσκεται στην πλευρά της Λίβερπουλ. Άλλωστε, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν διανύει και την καλύτερη αγωνιστική περίοδο, κάτι που θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο οι «ταύροι».

«Δεν κέρδισαν το Champions League και το πρωτάθλημα χωρίς λόγο. Όμως δεν μπορείς να είσαι τέλειος συνέχεια. Ο Φαν Ντάικ ήταν πολύ σημαντικός για την άμυνά τους. Κάθε ομάδα έχει τα σκαμπανεβάσματά της. Μπορούν να κερδίσουν τον οποιονδήποτε όταν βρίσκονται σε καλή ημέρα, για αυτό πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», ανέφερε αρχικά ο 24χρονος μπακ, συμπληρώνοντας πως:

«Κάναμε δύο λάθη και μια ομάδα όπως η Λίβερπουλ με την ποιότητα που έχει μας τιμώρησε. Είμαστε όμως θετικοί γιατί παίξαμε καλά και με ένταση. Μένουν ακόμα 90 λεπτά, και πιστεύω πως η πίεση είναι στην πλευρά της Λίβερπουλ. Είμαστε ακόμα ζωντανή στο κόλπο της πρόκρισης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ