aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑναζητώντας τον επόμενο στην Ανόρθωση

Αναζητώντας τον επόμενο στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μετά και από τη νέα ήττα της Ανόρθωσης από την Ομόνοια, με την ομάδα της Αμμοχώστου να βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από επτά αγωνιστικές, έχοντας μόλις 7 βαθμούς, η αλλαγή είναι αναπόφευκτη. Ο Αντόνιο Πούτσε αναμένεται σήμερα να αποτελέσει παρελθόν από την Ανόρθωση μιας και έδειξε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να ορθοποδήσει.

Οι υποσχέσεις του έχουν μείνει υποσχέσεις και είναι πλέον κόκκινο πανί. Μαζί του, την πόρτα της εξόδου πολύ πιθανόν να διαβεί και ο Αλμπέρτο Μπενίτο, ο οποίος έκανε κακές επιλογές το καλοκαίρι, δημιουργώντας ένα σύνολο που δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

Ήδη, οι διοικούντες την Ανόρθωση έχουν ξεκινήσει το ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Πούτσε και τα πρώτα ονόματα άρχισαν να κυκλοφορούν. Ένα εξ αυτών είναι του Έλι Γκούτμαν ο οποίος έχει περάσει από την Ένωση και την ΑΕΛ, ενώ ήταν και στην εθνική Ισραήλ. Το όνομά του είχε προταθεί και παλαιότερα στην Ανόρθωση.

Ο Ισραηλινός εκ πρώτης όψεως δεν είναι θετικός για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ρεπορτάζ του «goal.com.cy» αναφέρει ότι είναι πιο «ζεστός» για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Στην Ανόρθωση όμως επείγονται για να βρουν τον αντικαταστάτη του Πούτσε και δεν αποκλείεται να πορευτούν χωρίς τεχνικό διευθυντή μέχρι το τέλος της σεζόν, αν απολυθεί και ο Μπενίτο.

Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την ήττα της ομάδας από την Ομόνοια. «Σε ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων με αποτέλεσμα να δεχτεί την ήττα από την Ομόνοια με 2-0 στο ΓΣΠ», αναφέρεται στην αρχή της ανακοίνωσης και έπειτα γίνεται ανάλυση του αγώνα.

Στο τέλος της ανακοίνωσης γίνεται αναφορά στον προβληματισμό που επικρατεί στα ενδότερα του σωματείου, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά το διαζύγιο με το ισπανικό δίδυμο: «Η εμφάνιση και γενικά το αποτέλεσμα προβλημάτισαν τη διοίκηση και αναμένεται πως σε συνεδρία που θα γίνει (σήμερα) θα πάρει σημαντικές αποφάσεις ώστε να αλλάξει η αγωνιστική εικόνα της ομάδας».

Πάντως, ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει αρχίσει να ασκεί πιέσεις για επιστροφή του Τιμούρ Κετσπάγια στην ομάδα. Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι μόνο ο Κετσπάγια μπορεί, αν αναλάβει, να βοηθήσει την ομάδα να βρει τον δρόμο της. Για να υπάρξει θέμα Κετσπάγια όμως για την «Κυρία», θα πρέπει πρώτα να λύσει τη συνεργασία του με την ΑΕΚ Αθηνών. Εκεί όπου τα δεδομένα δεν είναι θετικά για τον ίδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ