aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑναζητείται λύση για τους «εκτός πλάνων»

Αναζητείται λύση για τους «εκτός πλάνων»

Δυο ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν έρθει το καλοκαίρι για να ενισχύσουν την Ανόρθωση αλλά έχουν τεθεί εκτός πλάνων, ακόμη δεν έχουν βρει τη «χρυσή» τομή με τη διοίκηση. Ο Κβέσιτς είναι εκτός λίστας και εκτός πλάνων της Ανόρθωσης αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο, ακόμη και σήμερα να προκύψουν εξελίξεις.

Οι δυο πλευρές είναι σε επαφές όμως το οικονομικό είναι αυτό που βάζει εμπόδια στο να λυθεί η συνεργασία τους. Αν δεν προκύψει αίσιο τέλος τότε ο παίκτης θα παραμείνει και θα πληρώνεται κανονικά από την ομάδα της Αμμοχώστου, αν και κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί.Η άλλη περίπτωση είναι ο Μακάροφ. Αν και είναι κάτω των 22 ετών, λαμβάνει θέση ξένου.

Μαζί με τον Ρώσο, η Ανόρθωση έχει έξι αντί για πέντε ξένους που δικαιούται να δηλώσει. Οι άλλοι πέντε είναι οι Άλβες, Αμπντουλάγιεφ, Σιβού, Καμαρά και Σισέ. Το πιο πιθανό με τα σημερινά δεδομένα είναι ότι ο Μακάροφ θα παραμείνει στην ομάδα και θα προπονείται κανονικά. Θυμίζουμε ότι για τον Αντριάν Κολούνγκα, η Ανόρθωση θα πληρώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό ως αποζημίωση και το ταμείο της δεν έχει ρευστό για άσκοπες σπατάλες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ