aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑναζητά λύσεις στο σκοράρισμα

Αναζητά λύσεις στο σκοράρισμα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην ΑΕΛ δεν αποπροσανατολίζονται και δεν ξεχνούν πως κάθε παιχνίδι, κρύβει παγίδες. Το μόνο που σκέφτονται είναι να πως θα καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση της Πάφου, την οποία θα έχουν απέναντι τους την επόμενη αγωνιστική. Μιαν ομάδα με έμπειρους ξένους και ικανή να κάνει ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Από την άλλη οι γαλαζοκίτρινοι είναι το φαβορί και γι αυτούς υπάρχει ένα μόνο αποτέλεσμα. Το αρνητικό για τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, ενόψει του αγώνα της Κυριακής, είναι πως  δεν έχει ακόμη όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του.  Απουσιάζουν οι διεθνείς, με τον προπονητή της ΑΕΛ να ελπίζει πως αύριο θα έχει μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές. Εκείνο που εύχεται είναι να επιστρέψουν όλοι χωρίς προβλήματα και στο διάστημα που θα απομένει μέχρι τη Κυριακή να ετοιμάσει τα πλάνα του με μοναδικό στόχο το τρίποντο. Ο Μπαλταζάρ έχει τις λύσεις για να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα βγάζει επιθετικό πνεύμα και θα δημιουργεί προβλήματα στον αντίπαλο του.

Δεν έχει βρει μόνιμο σχήμα μεσοεπιθετικά ο Πορτογάλος, ο οποίος δοκιμάζει ποδοσφαιριστές, με στόχο να βρει τις λύσεις, κυρίως στο σκοράρισμα. Ο Ντε Λεόνσο έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια και για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. θα επαναφέρει τον Μπενίτεθ βασικό, ενώ την άλλη θέση στο δεξί φτερό διεκδικούν οι Μέσκα και Αλνταίρ. Στην μεσαία γραμμή, ο Σοάρες που δεν αγωνίστηκε από τη αρχή στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα και τον Εθνικό, θα επιστρέψει στην ενδεκάδα.  Θέση στην ενδεκάδα έχει και ο Σάσι, ενώ από παιχνίδι σε παιχνίδι ανεβαίνει ο Σίλβα. Παρόλο που δεν πήγε καλά ο Φιντέλις με τον Εθνικό, ίσως είναι πάλι στην ενδεκάδα την Κυριακή. Πρόκειται για πολύ καλή πάστα ποδοσφαιριστή και όλα δείχνουν πως με τα συνεχή παιχνίδια θα βρει ρυθμό. Εκεί που φαίνεται πως όλα είναι «μια χαρά», είναι στη άμυνα, με τους Αϊρόσα, Λαφράνς, Μιτρέα και Αβραάμ να αποτελούν το σιδερένιο τείχος μπροστά από τον Βοζίνια.

Οι απόντες και στην αναμονή

Εκεί που ο Αρτούρ Ρεζέντε έδειχνε πως θα έπιανε ένα ρυθμό και η απόδοση του θα βοηθούσε την ΑΕΛ, κυρίως  στον οργανωτικό τομέα, ήλθε η αποβολή του στο ματς με την ΑΕΚ. Ο Ρεζέντε θα τεθεί ξανά στη διάθεση του Μπαλταζάρ στον εντός έδρας αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό.  Όσον αφορά τον άτυχο Ντόσα Ζούνιορ, μπήκε από προχθές σε κανονικούς ρυθμούς, όμως έμεινε πίσω από πλευράς αγωνιστικής  έντασης και δεν προβλέπεται άμεση επάνοδος του. Ίσως τον δούμε στην αποστολή,  στον αγώνα με την Ομόνοια. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει πάντως έτοιμες λύσεις και κάποιοι ποδοσφαιριστές, κυρίως Κύπριοι περιμένουν πως θα τους φωνάξει ο προπονητής  τους. Ο Κυριάκου, ο Ηλία, ο Μαύρου, ο Γερολέμου αποτελούν ικανοποιητικές λύσεις. Για τον τελευταίο υπάρχουν πολύ καλές προοπτικές και ο προπονητής του, τον υπολογίζει και τον προσέχει ιδιαίτερα. Είναι μόλις 17 χρόνων και το μέλλον είναι μπροστά του, όμως χρειάζεται να δουλέψει και να κάνει υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ